Δημήτρης Μαυροειδής: «Παρά τα προβλήματα, ήμασταν ανταγωνιστικοί»
Αποστολή στο Ηράκλειο, Μαρίνος Πρίντεζης
Παρά τον αποκλεισμό από το Κύπελλο Ελλάδος και την ήττα της ΑΕΚ από τον Ολυμπιακό στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, ο Δημήτρης Μαυροειδής εμφανίστηκε ικανοποιημένος με την εμφάνιση της «Ένωσης», η οποία στη Κρήτη βρισκόταν με αρκετές απουσίες λόγω κορωνοϊού.
Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός της «Ένωσης»:
«Ήταν ένα ντέρμπι, πιστεύω ότι φανήκαμε αντάξιοι απέναντι στον Ολυμπιακό, παρά τα προβλήματά μας. Καταφέραμε να βάλουμε δύσκολα στον Ολυμπιακό μέχρι τέλος, ήμασταν συγκεντρωμένοι στο πλάνο μας. Πήρε μία διαφορά ο Ολυμπιακός στο τρίτο δεκάλεπτο, καταφέραμε να φθάσουμε κοντά. Έτσι είναι τα ντέρμπι, οι παίκτες κάνουν τις διαφορές. Βάζουμε στόχο τώρα να βελτιώσουμε την εικόνα μας στο πρωτάθλημα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Καλάμπρια: Σενάρια για Σασουόλο, Τορίνο και Κάλιαρι
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- Τάισον σε Λουτσέσκου: «Θα έχεις για πάντα μια θέση στην καρδιά μου, σε αγαπώ στρατηγέ»
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
