Βαγγέλης Λιόλιος στο sportday.gr: «Δεν είναι πόλεμος, είναι γιορτή!»

Βαγγέλης Λιόλιος στο sportday.gr: Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στην sportday.gr και τον Μαρίνο Πρίντεζη για το Final Four που διεξάγεται στην Κρήτη αλλά και για το τουρνουά 3on3 που γίνεται στην Πλατεία Αγίας Αικατερίνης.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ: Μαρίνος Πρίντεζης

Ο Βαγγέλης Λιόλιος μίλησε στην sportday.gr και τον Μαρίνο Πρίντεζη για το Final Four που διεξάγεται στην Κρήτη, το τουρνουά 3on3 που λαμβάνει χώρα αυτήν την στιγμή στην Πλατεία Αγίας Αικατερίνης και αναφέρθηκε στις κινήσει που θα κάνει η ΕΟΚ για να διεξάγονται και άλλα παρόμοια τουρνουά σε κάθε γωνιά της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΟΚ είπε:

Για την γιορτή του μπάσκετ στην Κρήτη: «Η εικόνα μιλά από μόνη της. Είναι παιδιά που παίζουν μπάσκετ και είναι πραγματικά χαρούμενα. Όντως γίνεται μία γιορτή και αυτό είναι και το μότο μας. Αυτό άλλωστε θέλουμε να μεταδώσουμε τόσο στις πλατείες όσο και μέσα στα γήπεδα».

Για τα τουρνουά 3on3 και αν αυτά θα συνεχίσουν: «Ναι. Ούτως ή αλλιώς έχουμε και ένα μεγάλο τουρνουά μπροστά μας, που θα γίνει σε όλη την Ελλάδα. Θα το ανακοινώσουμε, το οργανώνουμε και θα φέρε μου τέτοια τουρνουά σε κάθε γωνιά της Ελλάδος».

Για την οπαδική βία: «Μέχρι στιγμής πηγαίνουμε καλά. Ελπίζω και την Κυριακή να πάμε το ίδιο καλά».

Το μήνυμά του: «Δεν είναι πόλεμος. Εϊναι γιορτή!».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News