Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Τα όργια του Νέντοβιτς στο πρώτο ημίχρονο!
Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Εκπληκτική εμφάνιση στα «Δύο Αοράκια» πραγματοποιεί ο Νεμάνια Νέντοβιτς, με το Σέρβο να έχει πετύχει, μετά το τέλος του ημιχρόνου, … πόντους μοιράζοντας … ασίστ.
Αποστολή στο Ηράκλειο, Μαρίνος Πρίντεζης
Εκπληκτική εμφάνιση στα «Δύο Αοράκια» πραγματοποιεί ο Νεμάνια Νέντοβιτς, με το Σέρβο να έχει πετύχει, μετά το τέλος του ημιχρόνου, 19 πόντους μοιράζοντας 2 ασίστ.
Ο παίκτης του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε εκπληκτική μέρα γεγονός που αποδεικνύεται από τα στατιστικά του, έχοντας 4/8 τρίποντα, 1/3 δίποντα, βομβαρδίζοντας το «ερυθρόλευκο» καλάθι.
Σημειώνεται πως ο Σέρβος γκαρντ του Παναθηναϊκού έχει πετύχει τους 13 από τους 19 προσωπικούς του πόντους, στο δεύτερο δεκάλεπτο της αναμέτρησης.
Μετά το τέλος τους ημιχρόνου ο Παναθηναϊκός βρίσκεται μπροστά στο σκορ, κόντρα στον Ολυμπιακό, με 45-39.
Δείτε τα εύστοχα τρίποντα του Νέντοβιτς:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: O Ντόρσεϊ πήρε φωτιά και απάντησε στο «πράσινο» 7-0
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Τεχνική ποινή στο ξεκίνημα ο Δημήτρης Πρίφτης
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Το φοβερό χορευτικό που καθήλωσε τα «Δύο Αοράκια»
ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Η αστυνομία έκανε 25 προσαγωγές ατόμων δίχως εισιτήρια
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας για Φουρνιέ: «Το πρόγραμμα είναι να επιστρέψει με τον Ερυθρό Αστέρα»
- Λεβαδειακός-Αρης 3-0: Βρήκε σφυγμό, τον έχασε ο Αρης!
- Καρέτσας: «Ευλογία να είμαι πίσω στον αγωνιστικό χώρο - Εξαιρετική ομαδική εμφάνιση στο Μόναχο»
- ΑΕΛ - Ολυμπιακός Β': Τα έντονα παράπονα Καραπαπά για τη διαιτησία
- Θλίψη στον παγκόσμιο στίβο: Πέθανε η πρωταθλήτρια Ευρώπης Κιάρα ΜακΓκίαν σε ηλικία 34 ετών
