Βαγγέλης Λιόλιος: «Με σωστές κινήσεις θα προχωρήσουμε και στο επόμενο βήμα»

Βαγγέλης Λιόλιος: Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, μίλησε μετά από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (81-73) και αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα που θα κάνει η Ομοσπονδία.

Ο πρόεδρος της ΕΟΚ, Βαγγέλης Λιόλιος, μίλησε μετά από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας, ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό (81-73) και αναφέρθηκε στα επόμενα βήματα που θα κάνει η Ομοσπονδία.

Συγκεκριμένα ο πρόεδρος της ΕΟΚ είπε στην ΕΡΤ:

«Να ευχαριστήσω τις ομάδες που συμμετείχαν στο Final Four, ήταν εξαιρετικές, σ’ αυτούς οφείλεται το σλόγκαν ότι είναι γιορτή, γιατί αν δεν το υιοθετήσουν οι ομάδες, τότε και οι φίλαθλοι θα πρέπει να δείξουν ότι είναι μαζί τους. Υπήρχαν πολύ σωστά μέτρα ασφαλείας και άφησαν τον υγιή φίλαθλο να πανηγυρίσει. Το πρώτο βήμα που κάναμε ήταν ένα θετικό δείγμα, θέλω να πιστεύω ότι με σωστές κινήσεις θα προχωρήσουμε και στο επόμενο.

Είναι αυτό που λέω ότι υπάρχει και η άλλη Ελλάδα και την βλέπουμε εδώ. Είμαι ευχαριστημένος πραγματικά και προχωράμε. Κάνουμε λάθη, έχουμε ανεπάρκειες και τα διορθώνουμε. Όποιος προχωράει κάνει και λάθη». 

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News