Δημήτρης Ιτούδης: «Επιτέλους καλωσορίζουμε τον Κέβιν Πάνγκος»
Δημήτρης Ιτούδης: «Επιτέλους καλωσορίζουμε τον Κέβιν Πάνγκος στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας»
Ο προπονητής της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Δημήτρης Ιτούδης εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κέβιν Πάνγκος, επισημαίνοντας πως από την πλευρά του θα κάνει τα πάντα για την όσο το δυνατόν ταχύτερη προσαρμογή του παίκτη στο νέο του επαγγελματικό περιβάλλον.
Το… φλερτ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας με τον Κέβιν Πάνγκος ήταν γνωστό από το προηγούμενο καλοκαίρι, αλλά τότε ο Καναδός είχε προσπαθήσει να τεστάρει τις δυνάμεις του στο NBA.
Μερικούς μήνες αργότερα, η ρωσική ομάδα και ο ποιοτικός γκαρντ έφτασαν τελικά σε «γάμο», με τον Δημήτρη Ιτούδη να μην κρύβει τον ενθουσιασμό του για το νέο «υπερόπλο» που έχει πλέον και με τη… βούλα στη φαρέτρα του.
ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Και με τη… βούλα Κέβιν Πάνγκος ως το 2024!
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα τεχνικού:
«Επιτέλους καλωσορίζουμε τον Πάνγκος. Γνωρίζει πως θέλαμε να έρθει εδώ και καιρό, αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ. Σίγουρα, θα μας δώσει τις γνώσεις του, την εμπειρία του και τη δημιουργία του. Είναι σε καλή κατάσταση. Ανυπομονούμε να τον βοηθήσουμε να έχει γρήγορη προσαρμογή. Οι συμπαίκτες και οι προπονητές του Κέβιν θα κάνουν ό,τι καλύτερο μπορούν, για να μπει ο Κέβιν στο σύστημα της ομάδας. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, Αντρέι Βατούτιν, τη διοίκηση και τους χορηγούς που έφεραν εις πέρας αυτή την κίνηση».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Super League: Η βαθμολογία μετά την ισοπαλία του Ολυμπιακού
- Μεντιλίμπαρ: «Χάθηκε πολύς χρόνος στο παιχνίδι, ο διαιτητής θα μπορούσε να δώσει 20 λεπτά καθυστερήσεις»
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Γιατί μένει... ορθάνοιχτο το παράθυρο του Γενάρη για τον Ολυμπιακό
- ΠΑΟΚ: Δεν ανακοίνωσε αποστολή εν όψει Παναθηναϊκού ο Λουτσέσκου
- Βόλος-Παναιτωλικός 1-0: Κυνικός και... πενταδάτος
