ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΟΠΑΠ: Κλείνει τον Τζεχάιβ Φλόιντ
Οι «πράσινοι» κλείνουν σταδιακά τις κινήσεις τους ώστε να παρουσιάσουν ένα σύνολο που θα βγάζει… αθλητικότητα και γούστα και ο Τζεχάιβ Φλόιντ ετοιμάζεται να έρθει στο ΟΑΚΑ.
Ο 24χρονος Αμερικανός σέντερ Τζεχάιβ Φλόιντ προορίζεται ως μπακ-απ του Γιώργου Παπαγιάννη στο «5» και έχει αστείρευτη αθλητικότητα. Εχει αγωνιστεί σε Λάρισα και Προμηθέα και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις ενώ πέρυσι αγωνίστηκε στην Χάποελ Γκιλμπόα Γκαλίλ και έφτασε μέχρι τους τελικούς με την Μακάμπι όπου είχε 11,4 πόντους, 7,4 ριμπάουντ και 1,8 ασίστ κατά μέσο όρο ενώ είχε και 72,4% στα δίποντα.
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ τον κύκλωσε και έχει έρθει σε προφορική συμφωνία μαζί του. Φυσικά θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα για να μπορέσει να μάθει τα… κατατόπια. Πάντως είναι φιλότιμος ψηλός και θα δώσει λύσεις και στην άμυνα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
