Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Ένα μήνα εκτός δράσης ο Γιόβιτς
Ο Στέφαν Γιόβιτς έμεινε συνέχειας λόγω θλάσης στον προσαγωγό που αποκόμισε από τον τελικό με τον Ολυμπιακό. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να μείνει εκτός για ένα μήνα!
Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ θα στερηθεί τις υπηρεσίες του Στέφαν Γιόβιτς για ένα μήνα καθότι ο Σέρβος γκαρντ έχει υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό.
Πραγματικά η ατυχία στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ δεν λέει να σταματήσει. Επόμενο «θύμα» είναι ο Στέφαν Γιόβιτς. Ο Σέρβος γκαρντ είχε επιστρέψει από το φάιναλ φορ με ενοχλήσεις στον προσαγωγό με αποτέλεσμα να έχει υποστεί θλάση. Ετσι τέθηκε εκτός δράσης με τον Ερυθρό Αστέρα. Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Πρόβλημα με Γιόβιτς, υπέστη θλάση στον προσαγωγό Όμως δεν θα είναι μόνο για αυτό το παιχνίδι.
Ο Στέφαν Γιόβιτς θα μείνει εκτός δράσης για ένα μήνα και αυτό διότι οι εξετάσεις έχουν δείξει πως η θλάση είναι δευτέρου βαθμού. Κατά συνέπεια ο Δημήτρης Πρίφτης και οι συνεργάτες του καλούνται για ένα μήνα να βρουν λύσεις εκ των έσω για τη θέση «1» μετά και τον τραυματισμό του Σέρβου γκαρντ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καλαμάτα: Ο λόγος της παραίτησης Βοσνιάδη και το...deja vu
- Παναθηναϊκός AKTOR: Tα όνειρα του Αταμάν κι ο ονειρικός Χουάντσο
- Συγκλονίζει ο Λημνιός για Μπάλντοκ: «Είχαμε καλό δέσιμο, με ρωτούσε κάθε μέρα τι κάνει ο νεογέννητος γιος μου»
- Ο Γιαννακόπουλος επιμένει για το ευρωπαϊκό: «Θα είναι το πιο μάγκικο»
- ΕΛΑΣ: Αυξημένα μέτρα οδικής ασφάλειας σε όλη την Ελλάδα για την περίοδο εορτασμού της 25ης Μαρτίου
