Eλλάδα - Τουρκία: Με στόχο τη νίκη και το βλέμμα... στο Παγκόσμιο του 2023

Eλλάδα – Τουρκία: Η Εθνική ομάδα μπάσκετ υποδέχεται την Τουρκία στο κλειστό Άνω Λιοσίων στις 18:00, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει το προβάδισμα εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ υποδέχεται την Τουρκία το απόγευμα (25/2) στο κλειστό Άνω Λιοσίων στις 18:00, με μοναδικό στόχο τη νίκη που θα της δώσει το προβάδισμα εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2023.

Οι διεθνείς μας έχουν μπροστά τους δύο πολύ δύσκολα παιχνίδια με την Τουρκία, ενώ τρεις ημέρες αργότερα οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν ξανά (28/2) στην Κωνσταντινούπολη.

Αυτή τη στιγμή στον όμιλο όλες οι ομάδες βρίσκονται στο 1-1, με τις Λευκορωσία και Μεγάλη Βρετανία να μην αγωνίζονται χθες αφού το ματς αναβλήθηκε λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Η Εθνική μας θα παραταχθεί με αρκετά ενισχυμένη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αφού θα αγωνιστούν και παίκτες των δύο αιωνίων του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού.

Από τους «ερυθρόλευκους» θα αγωνιστούν οι Σλούκας, Πρίντεζης, Λούντζης, Παπανικολάου και Λαρεντζάκης, που έπαιξαν χθες με την Αρμάνι Μιλάνο και στη συνέχεια πήγαν στο ξενοδοχείο που βρίσκεται η αποστολή της Εθνικής για να ενταχθούν.

Διαθέσιμοι θα είναι και οι διεθνείς από την πλευρά του Παναθηναϊκού με τους Παπαγιάννη, Κασελάκη και Μποχωρίδη να ρίχνονται στην «μάχη» στο επόμενο ματς όμως, με τους «πράσινους» να έχουν ματς για την Euroleague με τον Ερυθρό Αστέρα.

Από την άλλη, η Τουρκία θα έχει στη διάθεσή της τον Σέιν Λάρκιν που ταξίδεψε με ιδιωτική πτήση από την Κωνσταντινούπολη στην Αθήνα, αλλά δεν θα έχουν στη διάθεσή τους τον Σανλί και τον Μαχμούτογλου.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News