Σέιν Λάρκιν: «Λάθος το φάουλ στην τελευταία φάση, έκρινε το παιχνίδι»

Σέιν Λάρκιν: Τη γνώμη του για το φάουλ που έκρινε το παιχνίδι ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, μιλώντας παράλληλα για την κόντρα της Euroleague με τη FIBA…

Τη γνώμη του για το φάουλ που έκρινε το παιχνίδι ανάμεσα σε Ελλάδα και Τουρκία, μιλώντας παράλληλα για την κόντρα της Euroleague με τη FIBA…

Ο παίκτης της Αναντολού Εφές, σε δηλώσεις του στο BasketNews, μίλησε για το παιχνίδι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων κόντρα στη «γαλανόλευκη». Ο έμπειρος γκαρντ δήλωσε ευχαριστημένος με την εμφάνιση της εθνικής του, ενώ τόνισε πως είναι αντίθετος με την απόφαση των διαιτητών για το φάουλ που έκρινε το παιχνίδι.

Τέλος έκανε ένα σχόλιο για τα όσα συμβαίνουν στην Ουκρανία, υπογραμμίζοντας πως όλα αυτά πρέπει να σταματήσουν.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σέιν Λάρκιν:

«Δυστυχώς, δεν καταφέραμε. Δεν συμφωνώ πραγματικά με αυτό το φάουλ στο τέλος του παιχνιδιού για να κριθεί το παιχνίδι έτσι. Αλλά οι διαιτητές παίρνουν τις αποφάσεις και πρέπει να ζήσεις μαζί τους. Ήμουν ευχαριστημένος με τον τρόπο ανταποκριθήκαμε αφού βρεθήκαμε πίσω και με 15 πόντους. Τώρα έχουμε την ευκαιρία να πάρουμε τη νίκη τη Δευτέρα».

Για την κόντρα της Euroleague με τη FIBA:

«Είναι μια δύσκολη κατάσταση και ελπίζω ότι κάποια στιγμή η Euroleague και η FIBA ​​θα δείξουν κάποιου είδους κατανόηση».

Για την εμπόλεμη κατάσταση στην Ουκρανία:

«Ελπίζω απλώς ότι όλοι οι αθώοι άνθρωποι που εμπλέκονται σε αυτή την κατάσταση θα βγουν υγιείς. Ο πόλεμος δεν είναι ποτέ καλό πράγμα. Λυπάμαι για τις οικογένειες και τους ανθρώπους που ασχολούνται με αυτό αυτή τη στιγμή. Ας ελπίσουμε ότι όλα θα επιλυθούν σύντομα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News