Oλυμπιακός: MVP Φεβρουαρίου στην Euroleague, ο Σάσα Βεζένκοφ
Oλυμπιακός: Σπουδαία διάκριση για τον Σάσα Βεζένκοφ, αφού ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε MVP του Φεβρουαρίου στην Euroleague.
Σπουδαία διάκριση για τον Σάσα Βεζένκοφ, αφού ο φόργουορντ του Ολυμπιακού αναδείχθηκε MVP του Φεβρουαρίου στην Euroleague.
Ο 26χρονος πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν φέτος, μετρώντας για τον μήνα Φεβρουάριο 15.8 πόντους με 5.5 ριμπάουντ και 18.5 στο σύστημα αξιολόγησης, οδηγώντας τους «ερυθρόλευκους» σε τρεις νίκες σε αυτό το διάστημα.
Είχε το εξωφρενικό ποσοστό 80% στο τρίποντο με 16/20 εκτελεσμένα, με 86.6% στις βολές. Μάλιστα ο Βεζένκοφ παίρνει το βραβείο του MVP του μήνα μετά από περίπου 7 χρόνια και τον Γιώργο Πρίντεζη.
Mετρά 16 πόντους με Μπάγερν και Εφές και Ρεάλ Μαδρίτης και 15 π. με την Μπασκόνια.
Well deserved Sasha!!! @EuroLeague #OlympiacosBC #WeAreOlympiacos #TogetherWeFight pic.twitter.com/5IDBiZSfjX
— Olympiacos B.C. (@olympiacosbc) February 28, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός: Η μέρα και η ώρα του Game 2 με τη Βαλένθια
- Ολυμπιακός: Η μέρα και η ώρα του Game 2 της σειράς με τη Μονακό
- Μπαρτζώκας: «Περιμένουμε πολύ δυσκολότερο παιχνίδι την Πέμπτη»
- Υπεράνω Όλων: Πρέπει να κάνετε όλα όσα απαιτούνται ώστε να φεύγει ξανά χαρούμενος ο κόσμος από το γήπεδο
- Σταύρος Γεωργακόπουλος: Βίοι παράλληλοι για «Μέντι» και Ραζβάν!
