Βίρτους Μπολόνια: Θέλει να αποκτήσει τον Ντάνιελ Χάκετ
Η Βίρτους Μπολόνια θέλει να εκμεταλλευτεί την κατάσταση που έχει προκύψει από τη ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και βολιδοσκοπεί τον Ντάνιελ Χάκετ.
Ο Χάκετ είναι ένας από τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει από τη Ρωσία και τη Μόσχα, με την Βίρτους Μπολόνια να ενδιαφέρεται να τον εντάξει στο δυναμικό της.
Ο Ιταλός γκαρντ έχει συμβόλαιο έως το 2022 με την ΤΣΣΚΑ, όμως σύμφωνα με το basketnews, η Βίρτους θέλει να τον αποκτήσει αν καταφέρει να λύσει το συμβόλαιό του, ενώ και οι Παρτίζαν, Βαλένθια ενδιαφέρονται για την περίπτωσή τους.
Η Βίρτους έχει δικαίωμα για προσθήκη στο EuroCup έως τις 8 Μαρτίου, ενώ αυτό το ενδεχόμενο για την Euroleague έχει παρέλθει.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: EuroLeague: Στο Βελιγράδι το Final Four του 2022!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: EuroLeague: Αναστολή για έναν μήνα της συμμετοχής των ρωσικών ομάδων – Οριστική αποβολή εάν δεν βρεθεί λύση!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η ποδοσφαιρική ομάδα ξανά στο ΣΕΦ
- EuroLeague Βαθμολογία: Ο Ολυμπιακός ανέβηκε μετά τη νίκη του επί της Ζάλγκιρις
- Παναθηναϊκός: «Μείνε δυνατός, Έβανς»
- League Phase: Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής - Η πρωτόγνωρη ώρα που αγωνίζεται ο Ολυμπιακός
- Λεσόρ για Εβανς: «Γ@@@@ο, είναι πολύ σκληρό!»
