Μάκλ Τζόρνταν: Το ντεμπούτο του στο ΝΒΑ κοστολογήθηκε 468.000 δολάρια

Αν κλείσετε εισιτήριο για μια εκδήλωση και για οποιαδήποτε λόγο δεν μπορέσετε να την παρακολουθήσετε, μην το πετάξετε! Μπορεί κάποια στιγμή στο μέλλον να λύσετε το πρόβλημα της ζωής σας. 

Να για παράδειγμα ο κύριος Μάικλ Κόουλ, που πριν από 38 χρόνια, το 1984, έδωσε 8,50 δολάρια για να αγοράσει δύο εισιτήρια για ένα ματς του ΝΒΑ. Το παιχνίδι αυτό έτυχε να είναι το ντεμπούτο του Μάικλ Τζόρνταν με τους Σικάγο Μπουλς στο Σικάγο Στέιντιουμ! Ο εν λόγω κύριος πήγε μόνος τους στο παιχνίδι και το αχρησιμοποίητο εισιτήριο το κράτησε ως ενθύμιο.

Το συγκεκριμένο είναι το μοναδικό άθικτο εισιτήριο από εκείνον τον αγώνα. Έτσι, ο κ. Κόουλ, 55 ετών σήμερα, έγινε, έπειτα σχετική δημοπρασία στην οποία εκτέθηκε το εισιτήρι,. πλουσιότερος κατά 468.000 ή καλύτερα κατά τα 467.991,50 δολάρια.

Το ποσό αυτό οριακά δεν ξεπέρασε τα 480.000 δολάρια για το ντεμπούτο του Τζάκι Ρόμπινσον με τους Μπρούκλιν Ρότζερς το 1947 για το πρωτάθλημα του μπέιζμπολ, ως το ακριβότερο αχρησιμοποίητο στην ιστορία των αθλητικών γεγονότων.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News