Ούνικς Καζάν: Mε μόλις τρεις ξένους και τον Περάσοβιτς έμεινε η Ούνικς

Ούνικς Καζάν: Μόλις τρεις ξένοι παίκτες και ο Περάσοβιτς έμειναν στην Ούνικς Καζάν, αφού όλοι οι υπόλοιποι εκτός των Ρώσων φυσικά αποχώρησαν από τον σύλλογο.
Mε το ζόρι πεντάδα συμπληρώνει η Ούνικς Καζάν, μετά τις μαζικές αποχωρήσεις των ξένων παικτών τους, λόγω της εισβολής της Ρωσίας στην Ουκρανία.
Όπως αναφέρει Ρώσος δημοσιογράφος, αυτή τη στιγμή στην Ούνικς έχουν μείνει μονάχα τρεις παίκτες και ο Βέλιμιρ Περάσοβιτς. Συγκεκριμένα στο Καζάν αυτή τη στιγμή βρισκονται οι Χεζόνια, Μέιο και Τζεκίρι, μαζί φυσικά με τους Ρώσους παίκτες.
Ήδη έχουν αποχωρήσει οι Λορέντζο και Τζον Μπράουν, ο Μπράντλεϊ, ο Κάναν, ο Χόλαντ και ο Σπίσου. Η ανησυχία υπάρχει πάντως, καθώς πολλές ομάδες δεν συμπληρώνουν ρόστερ για να αγωνιστούν, από την στιγμή που η VTB League συνεχίζεται κανονικά.
Hearing that UNICS Kazan has just three foreigners left in the city – Mario Hezonja, Tonye Jekiri and OJ Mayo. Plus, Velimir Perasovic is also in Russia. The rest of the foreign players have left the country.
— Artem Komarov (@art_basket) March 2, 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Η ρητή εντολή του Μεντιλίμπαρ και η ενδεκάδα με ΑΕΚ
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Ποια ιταλική ομάδα μπήκε στο κόλπο για Κωνσταντέλια
- ΑΕΚ: Ο Μάριος Ηλιόπουλος για την επόμενη μέρα - «Δέστε ζώνες και περιμένετε»
- Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο: Άγρια επεισόδια σε παιχνίδι ομάδων της Ηλείας - Τραυματίστηκαν τρεις παίκτες (vid)
- Ολυμπιακοί Αγώνες: Η ΔΟΕ άνοιξε την πόρτα στη Ρωσία - Αντιδράσεις από την Ουκρανία