Βίρτους Μπολόνια: Ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον Ντάνιελ Χάκετ ως το 2024!

Βίρτους Μπολόνια: Ανακοίνωσε τη συμφωνία της ως το 2024 με τον Ντάνιελ Χάκετ!

Ο Ντάνιελ Χάκετ έγινε και με τη… βούλα παίκτης της Βίρτους Μπολόνια, καθώς η πρωταθλήτρια Ιταλίας ανακοίνωσε τη συμφωνία της με τον έμπειρο γκαρντ έως το καλοκαίρι του 2024.

Λίγες ώρες μετά την οριστική αποχώρησή του από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ο Ντάνιελ Χάκετ εντάχθηκε με κάθε επισημότητα στο δυναμικό της Βίρτους Μπολόνια, με τις δύο πλευρές να υπογράφουν συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι το 2024 και τον ιταλικό σύλλογο να ανακοινώνει τη συμφωνία.

Ως εκ τούτου, ο 34χρονος διεθνής γκαρντ, με τις 114 συμμετοχές στην Εθνική Ιταλίας, επαναπατρίζεται για πρώτη φορά μετά το 2015, όταν και ανήκε στο δυναμικό της Αρμάνι Μιλάνο.

Τα τελευταία επτά χρόνια τον βρήκαν κατά σειρά στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού (2015-2017), στη Γερμανία ως παίκτη της Μπάμπεργκ (2017-2018) και τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Ρωσία και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, από την οποία και αποχώρησε πρόωρα λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία.

Ο ίδιος αναδείχθηκε MVP στα περσινά Playoffs της VTB League, ενώ στη διάρκεια της εφετινής αγωνιστικής περιόδου αριθμούσε 8.5 πόντους, 2.6 ασίστ και 1.9 ριμπάουντ μέσο όρο σε 22 συμμετοχές με τη «ρωσική αρκούδα» στην EuroLeague.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News