Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης: Ανακοίνωσε τους Κάρβερ, Μόνια, Βιάλτσεφ και Φριντζόν
Η Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ανακοίνωσε την απόκτηση τεσσάρων παικτών για την συνέχιση των υποχρεώσεών της στο ρωσικό πρωτάθλημα.
Η ρωσική ομάδα προχώρησε στην απόκτηση των γηγενών Σεργκέι Μόνια, Ιγκόρ Βιάλτσεφ και Βιτάλι Φριντζόν. Ο πρώτος και ο τρίτος ήταν ελεύθεροι από το καλοκαίρι αφότου ολοκλήρωσαν τις υποχρεώσεις τους την περσινή χρονιά με τις Χίμκι και Ζενίτ ενώ ο δεύτερος αποκτήθηκε από την Σαμάρα.
Στο ρόστερ της Ζενίτ προστέθηκε και ο Αμερικανός φόργουορντ Άαρον Κάρβερ, ο οποίος υπέγραψε κι αυτός μέχρι το καλοκαίρι και αποκτήθηκε από τη ρωσική Νοβοσιμπίρσκ.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Παναθηναϊκός Conference League: Αυτός είναι ο αντίπαλος στον δεύτερο προκριματικό
- ΑΕΚ Παρασκήνιο: Τι πραγματικά ισχύει με τον Ουναχί
- Ολυμπιακός: Ο Δήμος Πειραιά τίμησε τις πρωταθλήτριες Ευρώπης - To μήνυμα ενότητας του Βαγγέλη Μαρινάκη
- Βετεράνοι ΠΑΟΚ: Το ευχαριστήριο μήνυμα προς τον Λουτσέσκου και η εμπιστοσύνη τους προς τον Ιβάν Σαββίδη
- Παναθηναϊκός: Οριστικά στη Βίτζεβ Λοτζ για Σφιντέρσκι - Αυτό είναι το deal
