Κωστής Γόντικας: «Αποκαρδιωτικό να γίνεται πόλεμος το 2022»

Το δικό του μήνυμα κατά του πολέμου στην Ουκρανία έστειλε ο Κωστής Γόντικας μέσω του blog του στην ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ ενόψει της αποψινής αναμέτρησης του Ιωνικού με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στη Νίκαια (07/03, 20:00, ΕΡΤ 3).

Αναλυτικά όσα έγραψε:

#StopTheWar

Καλησπέρα σας,

Μετά το διάλειμμα των εθνικών ομάδων επιστρέφουμε στην αγωνιστική δράση και ένας «μαραθώνιος» για εμάς αρχίζει.

Πριν μιλήσω για μπάσκετ θα ήθελα να αναφερθώ για τα όσα θλιβερά γεγονότα έχουμε δει τις τελευταίες μέρες να γίνονται στην Ουκρανία. Είναι αποκαρδιωτικό εν έτη 2022 να γίνεται πόλεμος.

Το μήνυμα της αγωνιστικής είναι #StopTheWar και δεν θα μπορούσα παρά να συμφωνούμε περισσότερο και μιλάω εκ μέρους όλης της ομάδας.

Ο Ιωνικός, με πρωτοβουλία του ΕΣΑΚΕ, συμμετέχει στη δράση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού και στο γήπεδο θα υπάρχει σημείο που συγκεντρώνονται τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που έχουν πληγεί από τον πόλεμο. Για αυτό κι εγώ με τη σειρά μου σας καλώ να φέρετε ό,τι μπορείτε για να βοηθήσουμε όλοι μαζί όσους έχουν ανάγκη.

Το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είναι ιδιαίτερο. Ο Νίκος Χουγκάζ επιστέφει στο γήπεδο μας ως αντίπαλος και θα είναι πολύ που θα παίξουμε απέναντι του. Ο Παναθηναϊκός έχει απουσίες, αλλά δεν παύει να είναι μια σπουδαία ομάδα, με βάθος στο ρόστερ και παίκτες που έχουν μεγάλη ποιότητα.

Είναι μια καλή ευκαιρία και για εμάς για να δοκιμάσουμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε μια ισχυρή ομάδα.

Αδιαμφισβήτητα το φαβορί είναι ο Παναθηναϊκός, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς δεν θα δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό και το 100% των δυνατοτήτων μας. Θέλουμε όσοι βρεθούν στο γήπεδο ή το παρακολουθήσουν από τους τηλεοπτικούς τους δέκτες να απολαύσουν ωραίο θέαμα.

Αυτά για την ώρα.

Σας περιμένουμε στον «Πλάτωνα». Σας χαιρετώ

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News