Ολυμπιακός: Το βλέμμα στην εξ’ αναβολής αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα
Τον ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει ο Ολυμπιακός αύριο (9/3 στις 17:00), στον εξ’ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος του μπάσκετ γυναικών.
Οι «ερυθρόλευκες» οι οποίες προέρχονται από την εντός έδρας νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, πάνε με ανεβασμένη ψυχολογία στην αναμέτρηση της 10ης αγωνιστικής, όπου και θα ψάξουν μια ακόμη νίκη.
Για τον εξ’ αναβολής αγώνα των Πειραιωτών, κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα, μίλησαν ο προπονητής της ομάδας Μάρτινς Ζίμπαρτς και η γκαρντ των «ερυθρολεύκων» Αγγελική Νικολοπούλου.
Μάρτινς Ζίμπαρτς: «Είχαμε ένα πολύ έντονο ματς μεταξύ τους την πρώτη φορά, γνωρίζουμε τις παίκτριες του ΠΑΣ. Πρέπει να είμαστε επιθετικοί στην άμυνα και να παίξουμε τον αγώνα με τη μέγιστη ένταση και ταχύτητα, προσπαθώντας να κρατήσουμε ρυθμό σε όλη τη διάρκεια».
Αγγελική Νικολοπούλου: «Ακόμα ένα παιχνίδι πρωταθλήματος, που πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με σοβαρότητα και να δουλέψουμε, έτσι ώστε να αρχίσουμε να σταθεροποιούμε την απόδοση και τον τρόπο παιχνιδιού μας. Τα Γιάννινα είναι μια καλή ομάδα και πρέπει να μείνουμε 40 λεπτά συγκεντρωμένες, για να έχουμε ένα καλό αποτέλεσμα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Καραπαπάς για Δούκα: «Δήμαρχος Αθηναίων ή εργοδηγός του Αλαφούζου;»
- Ολυμπιακή Ημέρα 2026: Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή και Ένωση Περιφερειών Ελλάδος ενώνουν δυνάμεις για την ανάπτυξη του αθλητισμού
- Νίκολα Μιλουτίνοφ: Αυτή είναι η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε
- ΟΦΗ: Επίσημη η απόκτηση του Ανδρέα Μπουχαλάκη
- Reuters: Πρώτο το in σε αξιοπιστία και αναγνωσιμότητα μεταξύ των ενημερωτικών ιστοσελίδων στην Ελλάδα – Πρωτιά και για το δελτίο του Mega
