Ολυμπιακός - ΠΑΣ Γιάννινα 104-52: Τον συνέτριψε με double score
Μια εκπληκτική εμφάνιση έκαναν τα κορίτσια του Ολυμπιακού στο μπάσκετ γυναικών, τα οποία και συνέτριψαν τον ΠΑΣ Γιάννινα με 104-52.
Οι «ερυθρόλευκες» μετά την εκτός έδρας νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ, κέρδισαν και τον ΠΑΣ Γιάννινα, μεγαλώνοντας το νικηφόρο τους σερί, παραμένοντας ταυτόχρονα και αήττητες στο πρωτάθλημα.
Πρώτη σκόρερ για τον Ολυμπιακό, ήταν η Τόλφρι, η οποία πέτυχε 6/9 τρίποντο, ολοκληρώνοντας την αναμέτρηση με 26 πόντους. Οι Πειραιώτες πέρα από το πρώτο δεκάλεπτο, δεν δυσκολεύτηκαν ιδιαίτερα, και με εκπληκτικές περιόδους την 2η και 4η, κατάφεραν να πάρουν μια εύκολη νίκη με double score και το 104-52.
Ολυμπιακός: Τόλφρι 26 (6/9 τρίποντα), Σταμολάμπρου 17 (7/10 δίποντα), Σταμάτη 8 (4 ριμπάουντ), Αλεξανδρή 4, Σπυριδοπούλου 3, Σύρρα 15 (3/4 τρίποντα), Νικολοπούλου 3, Δίελα, Βαμβακά 5, Βίτολα 13 (8 ριμπάουντ), Χάμπλιν 10 (9 ριμπάουντ)
ΠΑΣ Γιάννινα: Μπλασιέ 9, Χούλη 4, Σαρηγιαννίδου 4, Θεοδώρου 4, Καλαμπάκου 6, Κούπερ 11, Δημητριάδου, Μαρίνη 14
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Τρομάζει στην επίθεση - Ισοφάρισε το ρεκόρ πόντων σε ένα ημίχρονο!
- Λίστες UEFA: Έχουν δικαίωμα οι ελληνικές ομάδες για αλλαγές μετά τα playoffs;
- Ολυμπιακός: Πώς ο Μεντιλίμπαρ έστειλε το μήνυμα στους παίκτες του και πώς αντέδρασαν
- ΟΦΗ Μεταγραφές: Επίσημη η απόκτηση του Νίκου Αθανασίου
- Ατρόμητος: Αυτό είναι το deal με τον Ολυμπιακό για τον Πνευμονίδη
