Κέβιν Ντουράντ: «Ο Χάρντεν ήθελε αλλαγή γιατί είναι 32 και δεν έχει πάρει πρωτάθλημα»

Ο Κέβιν Ντουράντ κλήθηκε να σχολιάσει την επιλογή του Τζέιμς Χάρντεν να αλλάξει επαγγελματικό περιβάλλον και να μετακινηθεί από τους Μπρούκλιν Νετς στους Φιλαντέλφια Σίξερς, επισημαίνοντας πως κατανοεί την οπτική προσέγγισης του θέματος από πλευράς του πρώην συμπαίκτη του.

Η μετακίνηση του Τζέιμς Χάρντεν από τους Μπρούκλιν Νετς στους Φιλαντέλφια Σίξερς προκάλεσε ποικίλες αντιδράσεις στις ΗΠΑ, καθώς ο «μούσιας»… πιέσε αθόρυβα την ομάδα της Νέας Υόρκης για την υλοποίηση της ανταλλαγής του με τον Μπεν Σίμονς.

Μάλιστα, ακούστηκαν διάφορα σενάρια περί διαμάχης του Χάρντεν με τον Ντουράντ και ανεξέλεγκτη κατάσταση εντός των αποδυτηρίων των Νετς, τα οποία φυσικά εξακολουθεί να καλύπτει ένα πέπλο μυστηρίου.

Αφού πλέον η «σκόνη έκατσε», ο ηγέτης των Νετς, «KD» σχολίασε την επιλογή του «μούσια» να αλλάξει επαγγελματική στέργη, τονίζοντας πως κατανοεί τον τρόπο με τον οποίο προσέγγισε το ζήτημα ο πρώην συμπαίκτης του.

Συγκεκριμένα, δήλωσε:

«Αν το δεις από τη μεριά του, ο Καϊρί (Ίρβινγκ) δεν αγωνίζεται, εγώ είμαι τραυματίας και επίσης δεν έχει κερδίσει κάποιο πρωτάθλημα ακόμα. Και είναι 32 ετών. Έπρεπε να πάρει μία απόφαση για τον εαυτό του, να αγωνιστεί για έναν οργανισμό που θα τον φέρει πιο κοντά στη πραγματοποίηση του στόχου της κατάκτησης του τίτλου».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News