Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ: Εκτός δράσης εφτά παίκτες, έγιναν ατομικές προπονήσεις!

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει περισσότερες απουσίες, παρά παρουσίες στις προπονήσεις και συνολικά εφτά παίκτες έμειναν εκτός δουλειάς.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ έχει συνέχεια προβλήματα και δεν τον αφήνουν σε ησυχία. Συγκεκριμένα εκτός προπόνησης έμειναν εφτά (!) παίκτες και έτσι έγινε δουλειά μόνο στο ατομικό κομμάτι.

Οι «πράσινοι» έχουν πραγματικά κουραστεί να μετρούν περισσότερες απουσίες, παρά παρουσίες. Το εσωτερικό διπλό μοιάζει κάτι μακρινό για τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του που μετράει συνέχεια προβλήματα. Συγκεκριμένα εκτός έμειναν οι δύο παίκτες που έχουν κορωνοϊό ενώ πλην του Βασίλη Καββαδά και του Λευτέρη Μαντζούκα που έχουν ίωση και πυρετό, προστέθηκε και ο Χάουαρντ Σαντ-Ρος ο οποίος έχει επηρεαστεί από τις κακές καιρικές συνθήκες.

Πέραν των προαναφερθέντων, εκτός δουλειάς συνεχίζει να είναι ο Στέφαν Γιόβιτς ο οποίος είχε υποστεί θλάση δευτέρου βαθμού στον τελικό με τον Ολυμπιακό και θεωρείται απίθανο να προλάβει το ντέρμπι στο ΣΕΦ την ερχόμενη Πέμπτη ενώ στο απουσιολόγιο προστέθηκε ξανά ο Λευτέρης Μποχωρίδης. Ο Ελληνας γκαρντ έχει ενοχλήσεις στους κοιλιακούς-προσαγωγούς και θα υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Ως εκ τούτου κανονική προπόνηση δεν μπορούσε να διεξαχθεί ξανά στο ΟΑΚΑ και έτσι έγινε δουλειά στο ατομικό κομμάτι και μόνο.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News