Ζάλγκιρις - Μπαρτσελόνα: Σκορ μόνο με τρίποντα στο πρώτο επτάλεπτο
Με… ανορθόδοξο τρόπο κύλησε στο μεγαλύτερο μέρος της η πρώτη περίοδος της αναμέτρησης Ζάλγκιρις – Μπαρτσελόνα, καθώς οι δύο ομάδες σκόραραν στα πρώτα επτά λεπτά μονάχα πίσω από τη γραμμή των 6.75 μέτρων.
Ζάλγκιρις και Μπαρτσελόνα διασταυρώνουν αυτή την ώρα τα ξίφη τους στη Zalgirio Arena, στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της EuroLeague.
Οι δύο αντίπαλοι ξεκίνησαν το ματς μουδιασμένα στην επίθεση, αλλά στη συνέχεια συντέλεσαν στο να συμβεί κάτι που μόνο συνηθισμένο δεν είναι στην EuroLeague: Να σημειωθούν οι πρώτοι 15 πόντοι του αγώνα μόνο με τρίποντα!
Ειδικότερα, έως και το 7ο λεπτό της πρώτης περιόδου, το σκορ ήταν στο 3-12, με τους «μπλαουγκράνα» να σημειώνουν τέσσερα τρίποντα με τους Λαπροβίτολα, Έξουμ, Μίροτιτς και Γιοκουμπάιτις και τους Λιθουανούς ένα με τον Ουλάνοβας.
Εν τέλει, το… παράδοξο μοτίβο χάλασε ο Νίμπο με κάρφωμα στα 2’06” πριν από το φινάλε της περιόδου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Euroleague: Μπαρτζώκας-Σάρας θαμώνες, Μαρτίνεθ-Σκαριόλο ραντεβού μετά από 36 έτη
- Ολυμπιακός: Πέθανε ο Κάρεϊ Σκάρι - Ήταν ο πρώτος ερυθρόλευκος ξένος παίκτης
- ΟΦΗ: Συγκινεί στο αντίο του ο Νέιρα
- Γιώργος Χελάκης: Αυτή τη φορά δεν υπάρχουν περιθώρια για σκυμμένα κεφάλια…
- Ζέλικο Ομπράντοβιτς: Στην Αθήνα για το Final-4 και όχι μόνο
