Απόλλων Πατρών: Έξι κρούσματα κορωνοϊού, οδεύει προς αναβολή το παιχνίδι με το Λαύριο.

Απόλλων Πατρών: Τρεις παίκτες και τρία μέλη του σταφ του Απόλλωνα Πάτρας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, με τον αγώνα απέναντι στο Λαύριο το Σάββατο (12/3) για την Basket League να τίθεται εν αμφιβόλω.

Μετά τον έλεγχο που έγινε στις τάξεις του Απόλλωνα Πάτρας, εντοπίστηκαν έξι κρούσματα κορωνοϊού.

Τρεις παίκτες και τρία μέλη του σταφ του Απόλλωνα Πάτρας βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό, με τον αγώνα απέναντι στο Λαύριο το Σάββατο (12/3) για την Basket League να τίθεται εν αμφιβόλω.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Απόλλωνα Πατρών

«Με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης η ΚΑΕ Απόλλων Oscar ανακοινώνει, ότι σε έλεγχο ανίχνευσης για Covid-19, έξι ακόμη μέλη της Ομάδας μας, διαγνώστηκαν θετικά. Πρόκειται για τρεις παίκτες και τρία μέλη του επιτελείου. Συνολικά αυτή την εβδομάδα τα κρούσματα ανήλθαν στα 7, τέσσερις παίκτες και τρία μέλη του επιτελείου με συνέπεια να ακολουθηθεί ότι ακριβώς προβλέπεται από το Υγειονομικό Πρωτόκολλο. Η κατάστασή όλων όσοι «επισκέφτηκε» ο Covid-19 παρακολουθείται από τους ειδικούς και από το ιατρικό επιτελείο μας, ενώ παράλληλα έχουν ενημερωθεί οι αρχές. Η οικογένεια του Συλλόγου εύχεται στους ασθενείς ταχεία ανάρρωση».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News