Γιαννούλης Λαρεντζάκης: «Με την Άλμπα ήρθε αρνητικό αποτέλεσμα γιατί δεν ήμασταν όπως έπρεπε»
Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ηρακλή με 94-65 για την 17η αγωνιστική της Stoiximan Basket League.
Ο διεθνής γκαρντ των Πειραιωτών τόνισε πως το αποψινό παιχνίδι ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα λόγω της κατάστασης του Ηρακλή ενώ για τον αγώνα με την Άλμπα τόνισε πως η ομάδα δεν παρουσίασε το πρόσωπο που έπρεπε δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για τον αγώνα με την Ζαλγκίρις που έρχεται.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιαννούλη Λαρεντζάκη:
«Διαδικαστικού χαρακτήρα δεν ήταν σίγουρα το σημερινό παιχνίδι. Θέλαμε να το κερδίσουμε, ήταν επίσημος αγώνας. Ξέραμε τα προβλήματα του Ηρακλή, αυτόματα το μυαλό χαλαρώνει. Στο δεύτερο μέρος παίξαμε με περισσότερη ενέργεια και ένταση και πήραμε τη διαφορά. Σε μια μεγάλη χρονιά, θα υπάρχουν πάνω και κάτω. Αντιδράσαμε, μετά το Κύπελλο κάναμε ένα καλό σερί. Με την Άλμπα ήρθε αρνητικό αποτέλεσμα γιατί δεν ήμασταν όπως έπρεπε».
«Με την Άλμπα η άμυνα δεν ήταν αυτή που συνηθίζουμε να παίζουμε και είναι ένα θέμα που πρέπει να το κοιτάξουμε. Στο Κάουνας θα είμαστε αυτοί που πρέπει και αυτοί που βρισκόμαστε τέταρτοι στην Euroleague. Στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν τα playoffs. Χαιρόμαστε που το καταφέραμε. Πρέπει να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά γιατί στην Euroleague, αν χαλαρώσεις, θα σε τιμωρήσει ο αντίπαλος και απόδειξη είναι το παιχνίδι με την Άλμπα».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μπαρτζώκας: «Αξίζουμε να είμαστε στο Final Four, πρέπει όμως να το αποδείξουμε»
- Ολυμπιακός: Όταν η μπάλα δεν καταλήγει στο πλεκτό...
- Άντρια Ζίβκοβιτς: Πρώτος σκόρερ του ΠΑΟΚ στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό χωρίς... αστερίσκο
- ΑΕΚ: Μπορεί να στεφθεί πρωταθλήτρια νικώντας τον Παναθηναϊκό; Τι χρειάζεται για τον τίτλο
- Υπεράνω Όλων: Κάποιες φορές δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο
