Α.Σ. Καρδίτσας: «Η απόφαση της Δάφνης Δαφνίου να μην ταξιδέψει θίγει το κύρος της Α2»

Η Καρδίτσα εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία στηλίτευσε την απόφαση της Δάφνης Δαφνίου να μη μεταβεί στην πόλη της Θεσσαλίας, για την αναμέτρηση της 21ης αγωνιστικής της Α2, επικαλούμενη δυσκολία στη μετακίνηση.

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Καρδίτσας:

«Με μεγάλη έκπληξη ενημερωθήκαμε, πως η Δάφνη Δαφνίου δεν πρόκειται να ταξιδέψει για την Καρδίτσα επικαλούμενη δυσκολία στη μετακίνηση για τον αγώνα ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΧΩΡΙΟ Α.Σ.Καρδίτσας – Δάφνη Δαφνίου το Σάββατο 12 Μαρτίου στις 5 μ.μ..

Σημειώνουμε πως δεν υπάρχει καμία απαγόρευση κυκλοφορίας για τη μετακίνηση αθλητικών αποστολών και ως εκ τούτου, εκφράζουμε τη βαθιά απογοήτευσή μας για την απόφαση της διοίκησης της Δάφνης Δαφνίου, η οποία θίγει την ανταγωνιστικότητα και το κύρος του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Ανδρών.

Η τύχη του αγώνα θα αποφασισθεί από τα αρμόδια όργανα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης

Ενημερώνουμε πως η δράση της συλλογής τροφίμων και προμηθειών σε συνεργασία με την Αναγέννηση Καρδίτσας για τους πρόσφυγες του πολέμου στην Ουκρανία θα γίνει κανονικά στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο σήμερα από τις 3 μ.μ. έως τις 7 μ.μ..

Καλούμε όλους τους φιλάθλους να φέρουν στο Νέο Κλειστό τις προμήθειες που θέλουν να προσφέρουν και όλοι μαζί να στείλουμε το μήνυμα της αλληλεγγύης και της προσφοράς.

Η ανθρωπιστική βοήθεια δε μπορεί να περιμένει και οι άνθρωποι που έχουν ανάγκη το ίδιο».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News