Γιάννης Καστρίτης: «Υποκλίνομαι στη θέληση των παιδιών του Άρη»

Στις δηλώσεις του μετά τη σπουδαία νίκη επί της ΑΕΚ, ο τεχνικός του Άρη, Γιάννης Καστρίτης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες για τη θέληση και το πάθος με τα οποία αγωνίστηκαν, παρά τις ουκ ολίγες αντιξοότητες που δυσχεραίνουν το έργο τους.

«Το ίδιο μεγάλη νίκη ήταν και με τον Ιωνικό. Παίζαμε χωρίς τον Ουίλιαμς και πολλοί δεν ξέρουν πως ο Χάνλαν έπαιξε χωρίς προπόνηση. Υποκλινόμαστε σε αυτά τα παιδία. Παίζουν με πάθος και θέληση. Όλοι ξέρουμε ποιες είναι οι συνθήκες στην ανθρωπότητα. Τα πράγματα αλλάζουν ανά πάσα στιγμή. Μας ευχαριστεί που είμαστε μία ομάδα και μία γροθιά. Κοιτάζουμε την επόμενη προπόνηση και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό».

 

Ακολούθως, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε τα εξής στο πλαίσιο της συνέντευξης Τύπου:

«Το ματς με τον Ιωνικό  είχαμε πει τότε ήταν η μεγαλύτερη νίκη μας. Σήμερα η νίκη μας είναι ακόμα μεγαλύτερη. Είχαμε πολλά προβλήματα, δεν προπονείται ο Ουίλιαμς, επίσης και ο Χάνλαν δεν προπονήθηκε καθόλου όλη την εβδομάδα, έσφιξε τα δόντια. Δέχτηκε μια γονατιά στη Ρόδο, ήταν δυνατό το χτύπημα και δεν μπορούσε να λειτουργήσει όπως ήθελε.

Πολλά παιδιά παίζουν με ρίσκο την υγεία τους. Βάζουν καρδιά, είναι πραγματική παρέα, δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό. και προπονούνται σκληρά κάθε μέρα. Να έχουμε υγεία, να το ζήσουμε, να το ευχαριστηθούμε. Τεράστια ώθηση πήραμε από τον κόσμο. Το πήραμε ξεκάθαρα στο ενεργειακό κομμάτι και τους ευχαριστούμε πολύ».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News