Νίζνι - Ούνικς Καζάν 50-65: «Πετάει» με Χεζόνια

Νίζνι – Ούνικς Καζάν 50-65: «Πετάει» με Χεζόνια. Με τον Μάριο Χεζόνια να συνεχίζει της υψηλές πτήσεις, η Ούνικς Καζάν επικράτησε στην έδρα της Νίζνι με 65-50.
Με τον Μάριο Χεζόνια να συνεχίζει της υψηλές πτήσεις, η Ούνικς Καζάν επικράτησε στην έδρα της Νίζνι με 65-50.
Τη 14η νίκη της στην VTB πέτυχε η Ούνικς, που είδε τον Χεζόνια να σκοράρει 17 πόντους και να μαζεύει άλλα 9 ριμπάουντ, για να περάσει με 65-50 από την έδρα της Νίζνι.
Η ομάδα του Περάσοβιτς παραμένει στην 1η θέση και περιμένει την έκβαση του ντέρμπι της ΤΣΣΚΑ με τη Ζενίτ που ακολουθεί, αφού κατάφερε από το δεύτερο δεκάλεπτο να φτάσει σε διψήφιες διαφορές και να ελέγξει την αναμέτρηση.
Πέραν του Χεζόνια, ο Ζάιτσεφ ήταν από τους διακριθέντες με 13 πόντους.
Τα Δεκάλεπτα: 18-15, 26-36, 43-49, 50-65
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ένας χρόνος χωρίς τον Άλκη: Στο επόμενο θύμα ποιος θα φταίει; Μήπως να κοιτάξουμε όλοι τον καθρέφτη μας;
- Διαιτησία: Το... «βγες με το γόνατο και πάρ' τους παραμάζωμα» δεν υπάρχει πια!
- Παναθηναϊκός: Ματ Τόμας, ένας σουτέρ για πολλά γούστα!
- Ολυμπιακός: Με τέτοιο Κέινααν, εξακολουθείτε να θέλετε τον Ντόρσεϊ;
- ΑΕΚ: Η οικειότητα με τον προπονητή Αλμέιδα είναι θέμα συναισθηματισμού