Ενές Καντέρ: Έλαβε πρόταση να σταματήσει το μπάσκετ και να ξεκινήσει το... wrestling

Ενές Καντέρ: Στην αποκάλυψη πως έχει στα χέρια του πρόταση για επαγγελματική ενασχόληση με το wrestling προχώρησε ο Ενές Καντέρ, ο οποίος εδώ και λίγες εβδομάδες είναι free agent…

Στην αποκάλυψη πως έχει στα χέρια του πρόταση για επαγγελματική ενασχόληση με το wrestling προχώρησε ο Ενές Καντέρ, ο οποίος εδώ και λίγες εβδομάδες είναι free agent…

O 30χρονος παίκτης του NBA αποκάλυψε την πρόταση που έφτασε στα χέρια του από τον κόσμο του wrestling, τονίζοντας πως δεν είναι ακόμα έτοιμος να αποχωρήσει από το μπάσκετ, παρά το γεγονός πως τις τελευταίες εβδομάδες βρίσκεται χωρίς ομάδα.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του τόνισε:

«Έχω πράγματι μία πρόταση, απλά προσπαθώ να καταλάβω τι θα συμβεί με το μπάσκετ. Είμαι 29 ετών και θέλω να παίξω για άλλα επτά χρόνια στο NBA, οπότε πρέπει να αποφασίσω τι θα κάνω με αυτή την καριέρα πριν σκεφτώ οτιδήποτε άλλο. Η πρόταση υπάρχει, ωστόσο δεν θέλω να την αποδεχθώ ακόμη. Αγαπώ το μπάσκετ και δεν θέλω να το παρατήσω».

Θυμίζουμε πως ο Ενές Καντέρ έχει κάνει ένα μικρό πέρασμα από το WWE, κατακτώντας της ζώνη του 24/7 Champion τον Σεπτέμβριο του 2019 στο Μάντισον Σκουέρ Γκάρντεν της Νέας Υόρκης. 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News