Α2 Ανδρών: Τιμωρήθηκε με μηδενισμό και αφαίρεση βαθμού η Δάφνη Δαφνίου

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε ότι η Δάφνη Δαφνίου μηδενίστηκε λόγω της μη μετάβασής της στην Καρδίτσα για το ματς της Α2 με την ομώνυμη ομάδα. Η ομάδα της Αττικής τιμωρήθηκε επίσης με αφαίρεση ενός βαθμού από το τρέχον πρωτάθλημα κι ενός από το επόμενο, ανεξαρτήτως της κατηγορίας στην οποία θα αγωνίζεται.

«Μετά από απόφαση του Κ.Σ. του Δ.Σ. της ΕΟΚ με αρ. πρωτ. 12/16-03/2022 δεν έγινε η αποδεκτή η αιτιολογία που αναφέρεται για τη μη μετάβασή σας στον αγώνα ΑΣ Καρδίτσας-ΓΣ Δάφνη Δαφνίου της 12/3/2022 (άρθρο 3 Ειδικής Προκήρυξης Πρωταθλήματος Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών). Για το λόγο αυτό αποφάσισε το μηδενισμό της ομάδας σας και την κατακύρωση του αγώνα υπέρ του σωματείου ΑΣ Καρδίτσας με σκορε 20-0 (άρθρο 47, παρ. 2η).

Επίσης, σύμφωνα με το άρθρο 7 της Ειδικής Προκήρυξης του Πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών το σωματείο ΓΣ Δάφνη Δαφνίου εκτός από τον μηδενισμό υφίσταται μείωση ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικό πίνακα του Πρωταθλήματος της αγωνιστικής περιόδου 2021-2022 και ενός (1) βαθμού από τον βαθμολογικού πίνακα του αντίστοιχου Πρωταθλήματος που θα συμμετέχει την αγωνιστική περίοδο 2022-23».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News