Αρμάνι Μιλάνο: Κατάμεστο το Mediolanum Forum στα playoffs της EuroLeague

Το Υπουργικό Συμβούλιο της Ιταλίας ενέκρινε διάταγμα με το οποίο από την 1η Απριλίου θα επιστρέψει η πλήρης χωρητικότητα στα κλειστά γήπεδα της χώρας. Ως εκ τούτου, το Mediolanum Forum αναμένεται να είναι κατάμεστο στις αναμετρήσεις της Αρμάνι Μιλάνο για τα playoffs της EuroLeague.

Ευχάριστα μαντάτα για την Αρμάνι Μιλάνο, καθώς μπορεί πλέον να υπολογίζει στο μάξιμουμ της χωρητικότητας του γηπέδου της ενόψει των αναμετρήσεών της για τα playoffs της EuroLeague, όπου και θα παραστεί για δεύτερη διαδοχική σεζόν.

Ειδικότερα, το Υπουργικό Συμβούλιο της Ιταλίας ενέκρινε σήμερα (17/03) νέο διάταγμα με το οποίο θα γίνει άρση του περιορισμού στην πληρότητα των κλειστών γηπέδων της χώρας από την 1η Απριλίου. Όπερ και σημαίνει ότι η ομάδα του Ετόρε Μεσίνα θα έχει 100% πληρότητα στο Mediolanum Forum την περίοδο των playoffs της διοργάνωσης.

Το μοναδικό μέτρο κατά του κορωνοϊού που θα παραμείνει σε ισχύ ως – τουλάχιστον – την 1η Μαΐου θα είναι η χρήση της μάσκας.

Υπενθυμίζεται ότι τη δεδομένη χρονική στιγμή η Αρμάνι Μιλάνο φιγουράρει στην 3η θέση της κατάταξης της EuroLeague με ρεκόρ 16-7, έχοντας τις πιθανότητες με το μέρος της αναφορικά με το πλεονέκτημα έδρας στην postseason.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News