Αντρέι Βατούτιν: «Έχει κερδίσει αυτήν την πρόκληση με τη δουλειά του ο Ιτούδης»

Ο Δημήτρης Ιτούδης αποτελεί τον νέο προπονητή της Εθνικής μας ομάδας, με τον Αντρέι Βατούτιν να ανάβει το πράσινο φως.

Ο ισχυρός άνδρας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας αναφέρεται στους παράγοντες που έπαιξαν ρόλο στο να δώσει το «οκ» για αυτήν τη νέα σελίδα της «επίσημης αγαπημένης»

Οι δηλώσεις του Αντρέι Βατούτιν

«Πρώτα απ’ όλα, είμαι ειλικρινά χαρούμενος για τον Δημήτρη. Το να ηγείσαι της εθνικής ομάδας της χώρας σου είναι μεγάλη τιμή και τεράστια ευθύνη. Με τη δουλειά του όλα αυτά τα χρόνια, συμπεριλαμβανομένων οκτώ σεζόν με την ΤΣΣΚΑ, ο Ιτούδης έχει κερδίσει αυτή την πρόσκληση και τώρα θα ηγηθεί μιας ομάδας με πολλούς σπουδαίους παίκτες και ένδοξη ιστορία. Ναι, αυτό σημαίνει ότι ο Δημήτρης θα χάσει μέρος της προετοιμασίας του συλλόγου μας. Αλλά διάφοροι παράγοντες επηρέασαν την απόφασή μας.

Σε αυτή την δύσκολη περίοδο για όλο τον κόσμο, στην οποία δεν είναι εύκολο να κάνει κάποιος προβλέψεις, οι ομάδες θέλουν να έχουν όσο το δυνατόν περισσότερη ισορροπία. Δεύτερον, ξέρω πόσο σημαντική είναι αυτή η δουλειά για τον Δημήτρη και γι’ αυτό θέλουμε να του εκφράσουμε τη βαθιά ευγνωμοσύνη μας τόσο για όλες τις νίκες με την ΤΣΣΚΑ τα προηγούμενα χρόνια, όσο και για την επιθυμία να μείνει και να δουλέψει σκληρά με την ομάδα τώρα, σε μια κρίσιμη στιγμή.

Τρίτον, αισθανθήκαμε τον σεβασμό και την προσεκτική συμπεριφορά από το μέρος της ΕΟΚ και ειδικά από τον πρόεδρο Βαγγέλη Λιόλιο, ο οποίος ήρθε στη Μόσχα για να διαπραγματευθεί για το θέμα αυτό. Ευχόμαστε ειλικρινά στον Δημήτρη και την Εθνική επιτυχία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News