Στέφανος Δέδας: «Αν χάναμε σε άλλες εποχές από τον Άρη με 20 πόντους, θα έμενα στη Θεσσαλονίκη»

Στις δηλώσεις του μετά την εμφατική νίκη επί του Ιωνικού, ο τεχνικός της ΑΕΚ, Στέφανος Δέδας, παραδέχτηκε με περίσσεια ειλικρίνεια ότι σε… άλλες εποχές η βαριά ήττα της περασμένης αγωνιστικής από τον Άρη θα είχε μεγάλες συνέπειες, ενώ αναφέρθηκε στις ειδικές συνθήκες και στις ουκ ολίγες απουσίες της «Ένωσης», οι οποίες έχουν δυσχεράνει το έργο τόσο του ίδιου όσο και της ομάδας.

«Όποιοι είναι διαθέσιμοι αυτοί θα παίζουν. Ο κόσμος μας βοηθάει, εδώ καλύπτουμε τις αδυναμίες μας. Η εικόνα μας μακριά από την έδρα μας είναι διαφορετική. Κάνουμε ότι μπορούμε και όσο προστατεύουμε το σπίτι μας, πρέπει να κρατηθούμε στη βαθμολογία. Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε στην ΑΕΚ και πρέπει να κοιτάμε την κορυφή έστω και αν δεν μπορώ να το κάνω. Τρώμε σφαλιάρες αλλά ο κόσμος καταλαβαίνει τι γίνεται. Αν χάναμε σε άλλες εποχές από τον Άρη 20 πόντους θα έμενα στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κόνιαρης κάνει καλές προπονήσεις, θα παίξει για κάποιο διάστημα με τον Κολοσσό, ο Λάνγκφορντ έχασε αρκετά κιλά και κάνει μεγάλη προσπάθεια, όπως και ο Ανγκόλα που τον περιμένουμε  στις επόμενες δύο εβδομάδες. Πιστεύω και ο Γκρίφιν θα είναι μαζί μας με τον Κολοσσό. Με τις ελλείψεις μας δεν μπορούσα να κάνω και fair play στον Ιωνικό…».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News