Παρί - Μονακό 69-76: Ο Μπέικον «καθάρισε» και περιμένει... Ολυμπιακό
Παρί – Μονακό 69-76: Μπορεί να μην είχε τον Μάικ Τζέιμς στη 12άδα, αλλά η Μονακό πέτυχε σπουδαία νίκη στην έδρα της Παρί με 76-69 και πλέον περιμένει τον Ολυμπιακό (Tετάρτη 23/3 – 22:00) για την 31η αγωνιστική της Euroleague.
Μπορεί να μην είχε τον Μάικ Τζέιμς στη 12άδα, αλλά η Μονακό πέτυχε σπουδαία νίκη στην έδρα της Παρί με 76-69 και πλέον περιμένει τον Ολυμπιακό (Tετάρτη 23/3 – 22:00) για την 31η αγωνιστική της Euroleague.
Ο Μπέικον με 16 πόντους και 8 ριμπάουντ πήρε όλες τις ευθύνες, με τους Τόμας και Ντιαλό να προσθέτουν 16 και 14 αντίστοιχα, σε ένα παιχνίδι που εν πολλοίς κρίθηκε στο 3ο δεκάλεπτο.
Οι Μονεγάσκοι προηγήθηκαν με 12 πόντους στο φινάλε της τρίτης περιόδου και παρότι η Παρί έφτασε ως το -5, είχαν τον τρόπο να διαχειριστούν το προβάδισμα για να φτάσουν στο τελικό 69-76.
? Ne jamais énerver Donta Hall ?#BetclicELITE pic.twitter.com/AWbmBQxIOa
— LNB (@LNBofficiel) March 20, 2022
Η Μονακό έχει πλέον τις ίδιες νίκες με την Μπουλόν-Λεβαλουά και υποδέχεται τον Ολυμπιακό την προσεχή Τετάρτη, ενόψει της διαβολοβδομάδας της Euroleague.
Τα δεκάλεπτα: 18-22, 36-41, 52-64, 69-76
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Μιχάλης Μπούσης σε παίκτες: «Θέλω μέσα από την καρδιά μου να νικήσετε την ΑΕΚ»
- ΑΕΚ: Η Λέφσκι Σόφιας στον δρόμο της στα πλέι οφ - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
- Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς επιβεβαίωσε τον Γιαννακόπουλο για τον Γιόκιτς: «Στα 30 χρόνια που κάνω αυτή τη δουλειά, δεν έχω συναντήσει ποτέ ξανά τέτοια προσφορά»
- Γιαννακόπουλος: «Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει μεγαλύτερο π@@ς από εσένα, οπότε πρόσεχε»
- Παναθηναϊκός Μεταγραφές: Η θέση των «πράσινων» για την περίπτωση Ιβάν Μαρτίν
