Μακάμπι - Χαποέλ Γκαλίλ Ελιόν 113-82: «Υγιεινός περίπατος» πριν από τη «διαβολοβδομάδα»
Η Μακάμπι Τελ Αβίβ μετέτρεψε σε παράσταση για έναν ρόλο την υποχρέωσή της με τη Χαποέλ Γκαλίλ Ελιόν πριν από τη «διαβολοβδομάδα» της EuroLeague, υπερβαίνοντας το εμπόδιο της αντιπάλου της με το εμφατικό 113-82.
Η Μακάμπι έφτασε τις 13 νίκες σε σύνολο 20 αγώνων για το πρωτάθλημα Ισραήλ, ούσα στη δεύτερη θέση της κατάταξης πίσω από την πρωτοπόρο Χάποελ Ιερουσαλήμ (13-6). Η Γκαλίλ Ελιόν υποχώρησε σε αρνητικό ρεκόρ (9-10) μένοντας στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Συνολικά, έξι παίκτες της «ομάδας του λαού» σημείωσαν διψήφιο αριθμό πόντων, με τον Ρομάν Σορκίν να ηγείται με 20 πόντους, τον Καϊρί Τόμας να ακολουθεί με 17 πόντους και τους Ντέρικ Γουίλιαμς και Ιφτά Ζιβ να προσθέτουν 16 πόντους έκαστος.
Στην αντίπερα όχθη, παραγωγικότερος παίκτης ήταν ο Ίκε Οροέγκμπου με 19 πόντους, ενώ ο Λιούις Σαβόν συνέδραμε με 13 πόντους στην επίθεση της ομάδας του.
Τα δεκάλεπτα: 28-22, 56-38, 86-62, 113-82
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Η Φλόγα των Ολυμπιακών Αγώνων Νέων Ντακάρ 2026 άναψε στο Παναθηναϊκό Στάδιο και ταξιδεύει για την Αφρική (φωτογραφίες)
- Καραπαπάς σε Αλαφούζο: «Αξιοποιώντας τις καλές σχέσεις που λέτε ότι διαθέτετε, να εξασφαλίσετε περισσότερα χρήματα από την κυβέρνηση για όλες τις ομάδες»
- ΠΑΟΚ Μεταγραφές: Έκλεισε ο φορ - Παίρνει τον Σιμόν Μπανζά
- Ιμανόλ Αλγουαθίλ: Συνδύασε τρόπαια, ευρωπαϊκή πορεία και ανάπτυξη ακαδημιών
- Βαθμολογία Σούπερ Λιγκ: Έπιασε κορυφή ο Παναθηναϊκός
