Ηλίας Ζούρος: «Δεν είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου»

Μπορεί η ομάδα του να νίκησε με άνεση τον Απόλλωνα στο ντέρμπι της Πάτρας, όμως ο τεχννικός του Προμηθέα, Ηλίας Ζούρος, δήλωσε πως δεν είναι ικανοποιημένος από τη συνολική εικόνα των παικτών του.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για τη νίκη. Ευχαριστώ πάρα πολύ τους φιλάθλους που ήρθαν σήμερα, σε μια πολύ κρύα μέρα για να παρευρεθούν σε ένα γήπεδο. Δεν είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου, δεν είχαμε ρυθμό και συγκέντρωση. Δεν παίξαμε άμυνα όπως θέλουμε να παίζουμε και στην επίθεση δεν ρολάραμε καλά.

Υπάρχει μόνο μια δικαιολογία κι είναι ότι έχουμε να παίξουμε σχεδόν δύο μήνες για το ελληνικό πρωτάθλημα. Πρέπει να τα διορθώσουμε τα πράγματα. Έχουμε πάρα πολλά προβλήματα να διαχειριστούμε. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο πέρα από το να λύσουμε τα προβλήματα μας, έχουμε και τραυματισμούς».

Για τη σημασία της νίκης στο τοπικό ντέρμπι της Πάτρας: «Σημαντική είναι κάθε νίκη για εμάς. Δουλεύουμε για να κερδίζουμε κάθε παιχνίδι. Αυτό μας ενδιαφέρει. Αλλά πρέπει να γίνουμε καλύτεροι, γιατί η ομάδα δείχνει να έχει χάσει τον ρυθμό της και την επαφή που είχαν οι παίκτες μεταξύ τους».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News