ΒΙΛΕΡΜΠΑΝ: Επισημοποίησε την παραμονή του Ντέιβιντ Λάιτι μέχρι το 2026

Παίκτης της Βιλερμπάν μέχρι το τέλος της… καριέρας του θα είναι ο Ντέιβιντ Λάιτι, με τη γαλλική ομάδα να ανακοινώνει με κάθε επισημότητα την παραμονή του 33χρονου γκαρντ/φόργουορντ για άλλα πέντε χρόνια.

Η Βιλερμπάν κατάφερε αυτό που ο πρόεδρός της, Τόνι Πάρκερ, είχε εξαγγείλει λίγο καιρό πριν… Κράτησε τον Ντέιβιντ Λάιτι στο δυναμικό της μέχρι το καλοκαίρι του 2026, ήτοι μέχρι το τέλος της καριέρας του!

Ο 33χρονος γκαρντ/φόργουορντ είχε βρεθεί κοντά στον Ολυμπιακό, με τον οποίο τόσο ο ίδιος όσο και η γαλλική ομάδα είχαν συμφωνήσει σε προφορικό επίπεδο, ωστόσο, η πρωταθλήτρια Γαλλίας άλλαξε… ρότα λίγο πριν την επισημοποίηση του deal, αποφασίζοντας να κάνει τα πάντα για να… ψήσει τον παίκτη να παραμείνει στο ρόστερ της.

Εν τέλει κατάφερε να αποσπάσει το πολυπόθητο «ναι» του MVP των τελικών του γαλλικού πρωταθλήματος, με τον Τόνι Πάρκερ να δηλώνει πως ο Λάιτι θα τιμηθεί δεόντως μόλις ολοκληρωθεί το νέο του συμβόλαιο, το οποίο θα είναι -κατά πάσα πιθανότητα- και το τελευταίο της καριέρας του.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News