ΟΥΝΙΞ ΚΑΖΑΝ: Εντονο ενδιαφέρον για Χέις

Ο Νάιτζελ Χέις είναι στη λίστα του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, η Ούνιξ έχει μπει στο… κόλπο σύμφωνα με πληροφορίες του sportday.gr και ίσως επηρεάσει την υπόθεση Γουάιτ.

Ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ «τσεκάρει» πολλές περιπτώσεις για τη θέση «4» έχοντας στη κορυφή της λίστας τον Οκάρο Γουάιτ, κάτι που έχουμε αναφέρει «Καίει» του πάουερ φόργουορντ. Στη λίστα των «πρασίνων» είναι και ο Νάιτζελ Χέις ο οποίος είχε «τσεκαριστεί» προτού ο Ντίνος Μήτογλου αποχωρήσει από το ΟΑΚΑ. Στο μυαλό του Αμερικανού υπήρχε και το ενδεχόμενο να βρει συμβόλαιο στο ΝΒΑ.

Στο… χορό της απόκτησής του φαίνεται να έχει μπει η Ούνιξ Καζάν. Η ρωσική ομάδα έχει δείξει έντονο ενδιαφέρον για να τον εντάξει στο δυναμικό της. Αν αυτό συμβεί, ενδεχομένως να επηρεάσει την υπόθεση του Οκάρο Γουάιτ. Διότι αν ο Χέις γίνει παίκτης της ρωσικής ομάδας, τότε δύσκολα ο Γουάιτ θα παραμείνει στο Καζάν ή αν προτιμάτε δεν θα ανανεώσει με την Ούνιξ. Πιθανότατα αυτό να ανοίξει τον δρόμο και στο οικονομικό κομμάτι με την έννοια ότι θα θεωρείται απίθανο, να βρει ο Αμερικανός πάουερ φόργουορντ τα χρήματα που ζητάει (900.000 ευρώ) σε άλλη ομάδα πλην της Ούνιξ. Ετσι δεν αποκλείεται αυτό να βοηθήσει και τους «πράσινους» ούτως ώστε να κατεβάσει τις οικονομικές του απαιτήσεις.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News