Γιώργος Μπαρτζώκας: «Δεν ξέρουμε αν θα έχουμε Σλούκα και Φαλ με την Μπαρτσελόνα»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε πως ο Ολυμπιακός δεν ξέρει αν θα έχει στη 12άδα της Παρασκευής ενόψει της Μπαρτσελόνα (21:00) τους Σλούκα και Φαλ, λόγω της αδιαθεσίας των δύο.

Κώστας Σλούκας και Μουστάφα Φαλ δεν αγωνίστηκαν κόντρα στο Περιστέρι, αλλά ο Ολυμπιακός δε δυσκολεύτηκε να βάλει άλλη μία… κατοστάρα. Την Παρασκευή όμως απέναντι στην Μπαρτσελόνα είναι δεδομένο πως τους χρειάζεται και τους δύο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει πως δεν η συμμετοχή τους είναι αβέβαιη.

«Ήταν προφανές ότι δεν είχαμε κανένα ενδιαφέρον όταν άνοιξε η διαφορά. Ήταν δύσκολο να πείσουμε τους παίκτες να παίξουν σοβαρά στην άμυνα. Στην επίθεση έχουμε ταλέντο. Προερχόμασταν από ένα ταξίδι στη Γαλλία όπου παίξαμε δύο παιχνίδια με ένταση. Σε όλα τα πρωταθλήματα έτσι είναι η συνθήκη. Η καθημερινότητα είναι το μέλημα. Πρέπει να κοιτάμε τη δουλειά μας. Δεν πιέσαμε κανέναν παίκτη να παίξει 35 λεπτά.  Υπάρχει ανησυχία, δεν ξέρουμε αν θα παίξουν Σλούκας και Φαλ με την Μπαρτσελόνα. Δεν είναι κορωνοϊός αλλά δε γνωρίζουμε αν θα αγωνιστούν».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News