ΑΡΗΣ: Επιλέγει Καστρίτη στον κιτρινόμαυρο πάγκο!

Ο πρώην τεχνικός της Χάποελ Τελ Αβίβ, Γιάννης Καστρίτης είναι ο επικρατέστερος για να επιστρέψει στον πάγκο της ΚΑΕ Άρης

Σε έναν φίλο από τα παλιά, τον πρώην κόουτς της Χάποελ Τελ Αβίβ, Γιάννη Καστρίτη, καταλήγουν οι άνθρωποι του Άρη για τον κιτρινόμαυρο πάγκο. Το τελευταίο χρονικό διάστημα κάνουν αγώνα εξασφαλίζοντας αρχικά τα χρήματα που τους έδωσαν την άδεια συμμετοχής και έχουν μπροστά τους ένα βουνό να ανέβουν, προκειμένου να λύσουν το θέμα των ban, να στελεχώσουν ένα ανταγωνιστικό ρόστερ και να βάλουν τέλος στην ταλαιπωρία. 

Για να κάνουν αυτή την προσπάθεια έπρεπε να αρχίσουν από τον κόουτς της ομάδας, που θα έχει τον πιο σημαντικό ρόλο. Και μετά από αναλύσεις και συζητήσεις για την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, αποφάσισαν να μην συνεχίσουν με τον Σάββα Καμπερίδη, αλλά να αφήσουν να φυσήξει στο Nick Galis Hall ένας άνεμος από τα παλιά. 

Είχε αναλάβει το 2018

Ο Γιάννης Καστρίτης είναι ο επικρατέστερος να γυρίσει ξανά στην άκρη του πάγκου, καθώς είχε αναλάβει και πάλι καθήκοντα τον Δεκέμβριο του 2018. Τότε είχε συμφωνήσει επί Γουλιέλμου και είχε δηλώσει με περηφάνια: «Είναι τεράστια τιμή να αναλάβω προπονητής στον Άρη. Κάθε νέο βήμα και κάθε δουλειά είναι ένα ρίσκο. Αν δεν αναλάβεις ρίσκο όμως δεν προχωράς. Παίρνω το ελάχιστο δυνατό ρίσκο, έχω να κερδίσω περισσότερα από αυτά που μπορώ να χάσω ερχόμενος εδώ. Το να πούμε πως Άρης είναι ο κόσμος του και η μεγάλη του δύναμη το θεωρώ περιττό. Ο κόσμος είναι στεναχωρημένος και έχει απαιτήσεις από την ομάδα. Θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε να τους ευχαριστήσουμε και να τους έχουμε κοντά μας».

Τελικά τον Ιούνιο του 19 αποχώρησε, οδήγησε την Εθνική U19 στο Παγκόσμιο και ακολούθως υπέγραψε στον Ηρακλή. Τον Ιανουάριο του 20 έφυγε από τον Ηρακλή για να καθίσει έναν χρόνο στον πάγκο της Χάποελ Τελ Αβίβ. Πλέον ο 39χρονος κόουτς που έχει θητεύσει και στους πάγκους των Τρικάλων, Αρκαδικού και Κύμης είναι πολύ πιθανό να αναλάβει και πάλι την τεχνική ηγεσία του Άρη.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News