ΑΡΜΑΝΙ ΜΙΛΑΝΟ - ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ: Σύρραξη μεταξύ των παικτών στο φινάλε

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο τέλος του αγώνα Αρμάνι Μιλάνο-Φενέρμπαχτσε, καθώς κάποια… γαλλικά ανάμεσα σε Μάρκο Γκούντουριτς και Κάιλ Χάινς στάθηκαν η αφορμή για γενική σύρραξη.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε στο τέλος του αγώνα Αρμάνι Μιλάνο-Φενέρμπαχτσε, καθώς κάποια… γαλλικά ανάμεσα σε Μάρκο Γκούντουριτς και Κάιλ Χάινς στάθηκαν η αφορμή για γενική σύρραξη μεταξύ των παικτών των δύο ομάδων.

Η Φενέρμπαχτσε «απέδρασε» με το «διπλό» από το Mediolanum Forum του Μιλάνου, κάνοντας ένα αποφασιστικό βήμα για την είσοδό της στην οκτάδα της EuroLeague.

Με το ματς να έχει κριθεί προ πολλού, η τουρκική ομάδα αποφάσισε να μην τηρήσει το fair-play στο φινάλε, σημειώνοντας καλάθι στην εκπνοή με τον Ντέβιν Μπούκερ, κάτι που φυσικά δεν δέχτηκαν ασμένως οι Ιταλοί.

Ο Γκούντουριτς έδωσε… συνέχεια, λέγοντας κάτι προς τον πάγκο των γηπεδούχων, το οποίο προκάλεσε την αντίδραση του Κάιλ Χάινς με σπρώξιμο προς τον Σέρβο γκαρντ. Ως συνέπεια αυτού, οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν ένα… κουβάρι στο κέντρο, την ώρα που οι Σάσα Τζόρτζεβιτς και Έτορε Μεσίνα ήταν έτοιμοι να κάνουν την καθιερωμένο χειραψία.

Ευτυχώς, η καίρια παρέμβαση των ψυχραιμότερων «έσβησε» τη «φωτιά» προτού… εξαπλωθεί, με τους παίκτες της τουρκικής ομάδας να αποχωρούν από το παρκέ εν μέσω αποδοκιμασιών.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News