ΑΕΚ BC: Ξεχνάει την ήττα από την Λάρισα και «κοιτάζει» τον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Η ΑΕΚ δεν μπόρεσε να είναι ανταγωνιστική στην Λάρισα απέναντι στην τοπική ομάδα και έχασε σχετικά εύκολα.

Οι απουσίες του Μπράιαν Ανγκόλα, του Νίκου Παππά και εσχάτως του Άντι Ράουτινς ήταν καθοριστικές καθώς αποτελούν τους 3 από τους 5 βασικούς γκαρντ της ομάδας. Όλο το βάρος έπεσε πάνω σε Κολόμ και Φλιώνη που δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και μοιραία ήρθε η ήττα.

Τα βλέμματα στον ημιτελικό με τον Ολυμπιακό

Στην ΑΕΚ πλέον κοιτάζουν τον αγώνα την Παρασκευής με τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό του Κυπέλλου στην Κρήτη. Φυσικά ο δείκτης δυσκολίας αυξάνεται ακόμα περισσότερο απέναντι στους «ερυθρολεύκους» που σε σχέση με τον αγώνα των Λιοσίων θα έχουν τους Παπανικολάου, Πρίντεζη, Μακίσικ και Βεζένκοφ στην σύνθεση τους, ενώ για την ΑΕΚ είναι ακόμα ερωτηματικό πώς θα εμφανιστεί. Ήδη ο Κιθ Λάνγκφορντ βρίσκεται στην Ελλάδα για να ενσωματωθεί στην ομάδα, όμως είναι ερωτηματικό σε τι κατάσταση βρίσκεται και ποιος θα είναι ο βαθμός ετοιμότητας του. Ο Ανγκόλα είναι βέβαιο ότι δεν προλαβαίνει και θα επιστρέψει μετά την διακοπή του πρωταθλήματος, ενώ και ο Νίκος Παππάς κάνει αγώνα δρόμου να ξεπεράσει την θλάση που τον ταλαιπωρεί και να είναι διαθέσιμος. Ο Ράουτινς περιμένει να δει αν θα βγει αρνητικός στα τεστ της επόμενης εβδομάδας για να είναι και αυτός στην αποστολή της Κρήτης.

Δύσκολη εξίσωση για τον κόουτς Δέδα

Όπως γίνεται κατανοητό, ο Στέφανος Δέδας, μέχρι την τελευταία στιγμή δεν θα ξέρει ποιους να υπολογίζει για τον ημιτελικό και έτσι το πλάνο του δυσκολεύει ακόμα περισσότερο. Είναι δεδομένο ότι η ΑΕΚ είναι το αουτσάιντερ σε αυτήν την αναμέτρηση, όμως αν παρουσιαστεί με τόσες απουσίες, δεν θα έχει καμία τύχη. Όπως και να έχει οι πρώτες μέρες της εβδομάδας που έρχεται, θα δείξουν πολλά στο κατά πόσο ανταγωνιστική θα εμφανιστεί η ΑΕΚ στο Κύπελλο και ποιοι παίκτες θα μπορέσουν να δώσουν το παρών.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News