Άρης - Προμηθέας Πατρών 76-73: «Αυτοκράτορας» στο... θρίλερ του Nick Galis Hall

Άρης – Προμηθέας Πατρών 76-73: Τεράστια νίκη στο Nick Galis Hall πήρε ο Άρης κόντρα στον Προμηθέα Πατρών, με σκορ , ανεβαίνοντας με ρεκόρ 8-10 και την ομάδα της Πάτρας να πέφτει στο 10-5.

Τεράστια νίκη στο Nick Galis Hall πήρε ο Άρης κόντρα στον Προμηθέα Πατρών, με σκορ 76-73, ανεβαίνοντας με ρεκόρ 8-10 και την ομάδα της Πάτρας να πέφτει στο 10-5.

Το ματς

Η αναμέτρηση στο Nick Galis Hall ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να είναι αρκετά άστοχες, με το σκορ να παραμένει πολύ κοντά και το προβάδισμα να έχει πολλές εναλλαγές. Η ομάδα που έκλεισε την περίοδο, έχοντας κεφάλι στο σκορ (18-17) ήταν ο Άρης με τον Γκάντι να μην καταφέρνει να φέρει στα ίσα τις δύο ομάδες, στα 25” πριν το τέλος του δεκαλέπτου, ευστοχώντας σε μία από τις δύο βολές.

Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο γηπεδούχος Άρης απέκτησε ένα μικρό προβάδισμα πέντε πόντων (26-21), ωστόσο η ομάδα της Πάτρας πραγματοποίησε την αντεπίθεσή της, αρχικά ισοφαρίζοντας και εν συνεχεί παίρνοντας το μεγαλύτερο προβάδισμα του αγώνα (+9) με σκορ 37-28.

Οι γηπεδούχοι, όμως, αντέδρασαν καλύπτοντας τη μεγαλύτερη διαφορά, παραμένοντας ένα πόντο μακριά από τον Προημηθέας, με τις δύο ομάδες να κατευθύνονται στα αποδυτήρια με το σκορ να είνα 38-39.

Στην επανάληψη η ομάδα του Προμηθέα διατήρησε το προβάδισμα, διευρύνοντάς το στο +4 τη διαφορά του στο τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Ο Άρης, όμως, είχε τον τελευταίο λόγο στην αναμέτρηση!

Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έσφιξε την άμυνά της στο τέταρτο δεκάλεπτο, μην αφήνοντας τον Προμηθέα να κάνει το παιχνίδι του. Προσπέρασε, μάλιστα, πολύ γρήγορα στο σκορ αποκτώντας τέσσερα λεπτά πριν τη λήξη του αγώνα, προβάδισμα 10 πόντων (67-57).

O Προμηθέας, πριν το τέλος του παιχνιδιού, κατάφερε να μειώσει στο σκορ (74-73), με τον Άρη να… αντέχει και τελικά να παιρνει τη νίκη με 76-73.

Δεκάλεπτα: 18-17, 38-39, 51-56

Δείτε εδώ τα στατιστικά του αγώνα

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News