Euroleague: Εκτός για τρία παιχνίδια ο Ντέιβις, χάνει Ολυμπιακό
Euroleague: Ο Μπράντον Ντέιβις θα απουσιάσει για τα επόμενα τρία παιχνίδια της Μπαρτσελόνα, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι κόντρα στην Μπανταλόνα, απουσιάζοντας και από το ματς με τον Ολυμπιακό.
Ο Μπράντον Ντέιβις θα απουσιάσει για τα επόμενα τρία παιχνίδια της Μπαρτσελόνα, μετά τον τραυματισμό του στο παιχνίδι κόντρα στην Μπανταλόνα, απουσιάζοντας και από το ματς με τον Ολυμπιακό.
Τα είχε χύμα, της ήρθαν και τσουβαλάτα της Μπαρτσελόνα, που έχασε από την Μπανταλόνα στο ντέρμπι της Καταλονίας και θα στερηθεί τον Ντέιβις για τα τρία επόμενα παιχνίδια, μέχρι να επανεξεταστεί η κατάστασή του.
Ο σέντερ της Μπάρτσα μετά το άσχημο πέσιμό του ταλαιπωρείται από μετατραυματική αρθρίτιδα της ακρωμιοκλειδικής άρθρωσης. Ο Γιασικεβίτσιους θα τον δει εκτός για τα παιχνίδια με Ανδόρα και Μούρθια για την ACB, ενώ ενδιάμεσα υπάρχει και το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό για την Euroleague (Παρασκευή 1/4 – 21:00).
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
- Ολυμπιακός: Ποιες μεταγραφές φέρνει ο σοβαρός τραυματισμός του Γιαζίτζι
- ΑΕΚ-Ρίτας 86-92: «Έβγαλε» τα μάτια της κι έχασε δική της κούπα!
- Πλέι άουτ: Η βαθμολογία και το πρόγραμμα μέχρι το φινάλε-θρίλερ
- Μυστακίδης: Εδώ θα χτιστεί το προπονητικό κέντρο του ΠΑΟΚ
- Τσέριν: «Τον καλύτερό μας εαυτό απέναντι στην ΑΕΚ»
