Μπαρτσελόνα BC: Αποφάσισε να μην ταξιδέψει στη Ρωσία για το ματς με τη Ζενίτ!

Οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα έλαβαν την απόφαση να ακυρώσουν την πτήση της ομάδας με προορισμό την Αγία Πετρούπολη για το ματς με τη Ζενίτ (25/02, 19:00) στο πλαίσιο της 27ης αγωνιστικής της EuroLeague!

Η εισβολή των Ρώσων στην Ουκρανία ανάγκασε τελικά τους ανθρώπους της Μπαρτσελόνα στην απόφαση να ακυρώσουν τη σημερινή (24/02) πτήση τους με προορισμό την Αγία Πετρούπολη για το αυριανό ματς με τη Ζενίτ (25/02, 19:00).

Παρότι λίγη ώρα νωρίτερα η EuroLeague είχε διαβεβαιώσει τους «μπλαουγκράνα» ότι δεν συντρέχει κάποιος κίνδυνος για την ασφάλειά τους και πως οι αναμετρήσεις στη Ρωσία -προς το παρόν- δεν αναβάλλονται, ο καταλανικός σύλλογος αποφάσισε να μην επιβιβαστεί στο αεροπλάνο.

Ως εκ τούτου, οι αναμετρήσεις της Μπαρτσελόνα τόσο με τη Ζενίτ όσο και με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας (27/02, 17:00) βρίσκονται στον… αέρα τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Οι εμπλεκόμενες πλευρές αναμένεται να έχουν επικοινωνία εντός των επόμενων ωρών για να φανεί εάν θα υπάρξει αλλαγή στάσης από την πλευρά της Μπαρτσελόνα, με τους Καταλανούς να έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν και ανήμερα του αγώνα στη Ρωσία με πτήση τσάρτερ.

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News