Στοίχημα: Θα κάνει το repeat ο Γιάννης με τους Μπακς στο ΝΒΑ; Οι μπουκ απαντούν!

Μετά τον περσινό τους θρίαμβο και το πρωτάθλημα που κατέκτησαν οι Μπακς, οι στοιχηματικές εταιρείες φέρνουν την παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο δεύτερο φαβορί για τον τίτλο, πίσω από τους Φοίνιξ Σανς.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο ξεκουράστηκε στην τελευταία υποχρέωση των Μιλγουόκι Μπακς απέναντι στους Καβαλίερς, με τα «ελάφια» να μένουν τελικά στην 3η θέση και να μαθαίνουν νωρίς τον αντίπαλό τους, χωρίς να περιμένουν τα play-in. Οι Σικάγο Μπουλς των ΛαΒίν, ΝτεΡόζαν και Βούτσεβιτς θα βρεθούν στο δρόμο των Μπακς, για τον πρώτο γύρο των playoffs της Ανατολής, αφού παρά το κακό κλείσιμο της κανονικής περιόδου, διατηρήθηκαν στην 6η θέση και πέρασαν απευθείας στον 1ο γύρο, αφήνοντας από κάτω τους ομάδες όπως το Μπρούκλιν, το Κλίβελαντ και την Ατλάντα.

Φυσικά στο μεταξύ τους ζευγάρι, η παρέα του Γιάννη Αντετοκούνμπο αποτελεί το απόλυτο φαβορί για την πρόκριση, με τις ακραίες τάσεις φαβοριτισμού στις στοιχηματικές εταιρείες να δίνουν την πρόκρισή τους σε τιμές από 1.12 έως 1.15. Φαίνεται πως οι Μπουλς δεν έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη των εταιρειών, ότι μπορούν να κοντράρουν τους Μπακς ή το αντίθετο, το Μιλγουόκι τους έχει πείσει πως μπορεί να φτάσει ξανά ως το φινάλε της διαδρομής.

Φαβορί το Φοίνιξ για τίτλο, από πίσω τους οι Μπακς

Δεν είναι κάτι που το κρατάνε μυστικό άλλωστε, αφού το Μιλγουόκι βρίσκεται πολύ ψηλά, συγκεκριμένα στη 2η θέση όσον αφορά τις αποδόσεις της κατάκτησης του δαχτυλιδιού ξανά, μετά την περσινή τεράστια επιτυχία τους.  Οι Φοίνιξ Σανς, περσινοί φιναλίστ του NBA είναι η ομάδα που συγκεντρώνει τις περισσότερες πιθανότητες σύμφωνα με τις εταιρείες για κατάκτηση του τίτλου, με τους πρωτοπόρους της Δύσης να κυμαίνονται από το 3.75 έως το 4.00.

Ακριβώς από πίσω τους βρίσκεται το Μιλγουόκι με τις αποδόσεις του να βρίσκονται πέριξ και λίγο πάνω του 6.00, ενώ ακολουθεί το Μπρούκλιν με 7.50, το Γκόλντεν Στέιτ με 8.50 και λίγο πιο κάτω τους οι Σέλτικς, οι Φιλαδέλφεια 76ers και το Μαϊάμι. Δύο αστερίσκοι στα παραπάνω! Ο πρώτος αφορά τους Νετς, αφού η παρέα του Ντουράντ και του Καϊρί βρίσκεται στα play-in, και παίζουν σε δύο παιχνίδια χωρίς επιστροφή την πρόκρισή τους, μη θέλοντας να την… πάθουν όπως οι Γκόλντεν Στέιτ την περσινή σεζόν.

Ο δεύτερος το Μαϊάμι, που παρά την κατάληψη της πρώτης θέσης στην Ανατολή βλέπει έξι ομάδες μπροστά του, με βάση τις πιθανότητες που δίνουν οι στοιχηματικές. Μάλιστα έχει απόδοση 6.00 (όσο και οι 76ers) να κερδίσει τους πάντες στην Ανατολή, εκεί όπου φυσικά φαβορί είναι οι Μπακς με 3.50 και ακολουθούν οι Νετς (4.20) και οι Σέλτικς (5.25).

Φοίνιξ – Μιλγουόκι για τελικό, Μπούκερ εναντίον Αντετοκούνμπο για MVP

Εξού και οι Μπακς παρέα με το Φοίνιξ είναι το πιθανότερο ζευγάρι για να ξανασυναντηθεί στους τελικούς, σε μία επανάληψη του περσινού 4-2 των «ελαφιών», με το ελαφρύ προβάδισμά τους να θέλει να σπάσει το Μπρούκλιν! Φυσιολογικό απότοκο των παραπάνω, το βραβείο του MVP των τελικών παίζεται ανάμεσα στον σούπερ σταρ των Φοίνιξ και των Μπακς. Μπούκερ και Αντετοκούνμπο έδωσαν μοναδικές παραστάσεις την περσινή σεζόν, με τον πρώτο εκτιμάται σε απόδοση γύρω του 6.50 να βγει MVP των τελικών, ενώ ο Γιάννης ακολουθεί σε πολύ μικρή απόσταση, έχοντας απόδοση 7. Ακολουθεί ένας ακόμα σταρ των Σανς, ο Κρις Πολ (8.00), με τους Ντουράντ (8.00), Κάρι (11.00) και Εμπίιντ (15.00) να συμπληρώνουν την εξάδα…  

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News