NBA: O Nτόνσιτς κέρδισε τον Κάρι - Οι Πίστονς πήραν το θρίλερ στην παράταση

NBA: Οι Ντιτρόιτ Πίστονς πήραν το θρίλερ στην παράταση κόντρα στους Χόρνετς, ενώ οι Λέικερς ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι απογοητευτικοί και γνώρισαν βαριά ήττα από τους Πέλικανς με 123-95.

Οι Ντιτρόιτ Πίστονς πήραν το θρίλερ στην παράταση κόντρα στους Χόρνετς, ενώ οι Λέικερς ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι απογοητευτικοί και γνώρισαν βαριά ήττα από τους Πέλικανς με 123-95.

Οι Ιντιάνα Πέισερς σταμάτησαν το σερί των Σέλτικς και επικράτησαν με 128-107, ενώ το Ντάλας με ηγέτη τον Λούκα Ντόνσιτς νίκησε τους Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς με 107-101.

Όλα τα αποτελέσματα

Χόρνετς – Πίστονς 126-127

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι, οι Πίστονς επικράτησαν στην παράταση με buzzer beater του Ολίνικ με 127-126. Ο Γουάσινγκτον με καλάθι στα 4.1 πριν τη λήξη του αγώνα έστειλε το ματς στην παράταση, όμως εκεί ο Ολίνικ με τον Μπέι καθάρισαν για τους Πίστονς.

Κορυφαίοι για τους Χόρνετς ήταν οι Ροζίερ με 33 πόντους και ο Μπρίτζες που τελείωσε με double-double (29 π., 10 ριμπ.) ενώ για τους νικητές ο Μπέι με 28 π. και ο Ολίνικ με 20.

Γουόριος – Μάβερικς 101-107

Με ηγέτη τον Λούκα Ντόνσιτς που σταμάτησε στους 34 πόντους, το Ντάλας επικράτησε των Γουόριορς του Στεφ Κάρι. Οι Μάβερικς με μπροστάρη τον Σλοβένο γκαρντ που έκανε double-double επέστρεψαν από το -21. Η αρχή έγινε στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου όπου οι Μάβερικς γύρισαν τον διακόπτη και με συνεχόμενα καλάθια έφεραν το ματς στην ισορροπία.

Τελικά με τον Ντόνσιτς να οργιάζει οι Μάβερικς ανέβηκαν στην πέμπτη θέση, ενώ η παρέα του Κάρι έμεινε στο 43-18.

Λέικερς – Πέλικανς 95-123

Απογοητευτικοί ήταν για ένα ακόμη παιχνίδι οι Λέικερς στην βαριά ήττα από τους Πέλικανς. Ο Λεμπρόν Τζέιμς που σταμάτησε στους 32 πόντους όντας πρώτος σκόρερ του αγώνα έμοιαζε ολομόναχος, με τους Πέλικανς να έχουν περισσότερες λύσεις στην επίθεση κάτι που έκανε και την διαφορά.

Ο ΜακΚόλουμ σταμάτησε στους 22 πόντους, με τον Βαλαντσιούνας στους ψηλούς να κερδίζει την «μάχη» σταματώντας στους 19 με 10 ριμπάουντ., ενώ εξαιρετικός ήταν και ο Μπράντον Ίνγκραμ που σημείωσε και αυτός 19 πόντους.

Ρόκετς – Κλίπερς 98-99

Μεγάλη νίκη πανηγύρισαν οι Κλίπερς, με τον Ρέτζι Τζάκσον σε ρόλο ηγέτη να οδηγεί την ομάδα του με 26 πόντους. Από την άλλη ο Ζούμπατς με εξαιρετική άμυνα και ατομικό ρεκόρ με έξι τάπες σκέπασε τα καλάθια και οι Κλίπερς κατάφεραν να λυγίσουν τους αξιόμαχους Ρόκετς.

Το Χιούστον πάλεψε μέχρι το τέλος, με τον Μάθιους να πετυχαίνει το τρίποντο στο τέλος, που δεν έφτασε όμως.

Πέισερς – Σέλτικς 128-107

Οι Πέισερς ήταν διαστημικοί απέναντι στους Σέλτικς και από το δεύτερο δεκάλεπτο δεν έχασαν ποτέ το προβάδισμα στο σκορ. Ο Τέιτουμ που σταμάτησε στους 24 πόντους έκανε τα πάντα μαζί με τον Τζέιλεν Μπράουν που πρόσθεσε 23 ακόμη, όμως κορυφαίος όλων ήταν ο Μπρίσετ που πέτυχε 27 πόντους για τους νικητές.

Έτσι η Βοστώνη έπεσε στο 36-27 στη «μάχη» για την είσοδο στα πλέι – οφς, ενώ οι Πέισερς ανέβηκαν στο 21-41.

Μπλέιζερς – Νάγκετς 92-124

Άνετο πέρασμα από την έδρα των Μπλέιζερς είχε το Ντένβερ, που με πλουραλισμό στην επίθεση πήραν τεράστια νίκη με 124-92. Ο Νίκολα Γιόκιτς αν και έμεινε χαμηλά στο σκοράρισμα έκανε τα πάντα με 8 π. , 18 ριμπ. και 11 ασίστ, με τους Γκριν και Κάζινς να σταματούν στους 20 και 19 πόντους αντίστοιχα.

Έτσι οι Νάγκετς ανέβηκαν στο 36-25 και βρέθηκαν στην έκτη θέση της δυτικής περιφέρειας.

 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News