Euroleague: Νέντοβιτς και Μπογκντάνοβιτς αποθεώνουν τον Μίσιτς, ο Μάικ Τζέιμς ασκεί... κριτική στον Ολυμπιακό

Οι αντιδράσεις των Μάικ Τζέιμς, Νεμάνια Νέντοβιτς και Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς στο σουτ του Βασίλιε Μίσιτς!

Το τρομερό σουτ του Βασίλιε Μίσιτς που άφησε… ξερό τον Ολυμπιακό στον ημιτελικό ήταν λογικό να σχολιαστεί από την μπασκετική Ευρώπη. Ο Σέρβος γκαρντ δεν άφησε μόνο τους Τούρκους σχολιαστές άναυδους αλλά και αρκετούς συναθλητές του, που παρακολούθησαν τον σπουδαίο ημιτελικό.

Η Εφές εν τέλει επικράτησε με 77-74, με τον Μίσιτς να απομονώνεται με τον Βεζένκοφ και τελικά να σκοράρει. Ο ιδιαιτέρως δραστήριος στα social media, Μάικ Τζέιμς έσπευσε να αναλύσει τη φάση, αφού πρώτα θυμήθηκε την αντιμετώπιση του Ολυμπιακού προς αυτόν στη σειρά με τη Μονακό.

Μου έκαναν double team σε όλη τη σειρά αλλά άφησαν τον Μίσιτς να παίξει ένας εναντίον ενός στην τελευταία κατοχή σχολίασε, ενώ συνέχισε λέγοντας πως δεν αφήνεις τον Μίσιτς και τον Λάρκιν να παίξουν απομόνωση τη στιγμή που κρίνεται το παιχνίδι καθώς είναι 2 από τους πέντε καλύτερους της Ευρώπης στον τομέα αυτόν, τονίζοντας πως ήταν καλύτερο ο Ολυμπιακός να κάνει φάουλ ή παγίδα για να πάει η μπάλα στον Μόερμαν.

 

Από την άλλη, όπως ήταν φυσικό, το σουτ του Μίσιτς ξεσήκωσε και τους συμπατριώτες του. Ο Μπόγκνταν Μπογκτάνοβιτς παρακολούθησε τον ημιτελικό της Εφές με τον Ολυμπιακό, δηλώνοντας τον ενθουσιασμό του τόσο για το καλάθι του Μίσιτς, όσο και για το Final Four που σύμφωνα με αυτόν πρέπει να γίνεται στην «πόλη του μπάσκετ» το Βελιγράδι κάθε πέντε χρόνια, ενώ έδωσε υπόσχεση πως θα ξαναπαίξει σε ένα τέτοιο…

 

 

Ο έτερος Σέρβος που έδειξε τον ενθουσιασμό του ήταν ο Νεμάνια Νέντοβιτς. Επίσης δραστήριος στα social media ο γκαρντ του Παναθηναϊκού δήλωσε εντυπωσιασμένος μετά τη… μαχαιριά του Μίσιτς στον Ολυμπιακό.

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News