Ολυμπιακός - Μονακό: Στο ΣΕΦ ο Ντουράντ; Θα γίνει της... Οκλαχόμα!

Ολυμπιακός – Μονακό: Στο ΣΕΦ ο Ντουράντ; Θα γίνει της… Οκλαχόμα! Θέλει να παρακολουθήσει το πέμπτο παιχνίδι της σειράς των playoffs της Euroleague ο Αμερικανός σούπερ σταρ

Η είδηση κάνει από το μεσημέρι τον γύρο του διαδικτύου, εντός και εκτός ελληνικών συνόρων: Ο Κέβιν Ντουράντ έχει εκφράσει την επιθυμία να βρεθεί το βράδυ της Τετάρτης στις εξέδρες του «Ειρήνης και Φιλίας» για να παρακολουθήσει τον… τελικό πρόκρισης ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Μονακό και να σταθεί στο πλευρό του φίλου του Μάικ Τζέιμς, στην προσπάθειά του να βρεθεί στο final four του Βελιγραδίου. 

Υπό άλλες συνθήκες, αντιλαμβάνεστε ότι η παρουσία ενός εκ των κορυφαίων μπασκετμπολιστών στον πλανήτη θα αποτελούσε… ατραξιόν για οποιοδήποτε γήπεδο. Με τον “KD” να πανηγυρίζει, όμως, σαν τρελός τα καλάθια της Μονακό και το άστοχο σουτ του Σλούκα στο φινάλε, αντιλαμβάνεστε ότι στο ΣΕΦ είναι εξαιρετικά δύσκολο να γνωρίσει την αποθέωση. Το αντίθετο, πιθανότατα, να συμβεί! 

 

Με τον Μάικ Τζέιμς να αποτελεί… κόκκινο πανί για τους φίλους του Ολυμπιακού και τον έκτο παίκτη των «ερυθρόλευκων» να ετοιμάζεται να μετατρέψει το Ειρήνης και Φιλίας σε «ηφαίστειο» για να γιορτάσει μια μεγάλη πρόκριση, ο Ντουράντ ενδέχεται να προκαλέσει υποδοχή αντίστοιχη της ιστορικής επιστροφής του στην Οκλαχόμα στις 11 Φεβρουαρίου του 2017.

Εκείνο το βράδυ ο επί μια οκταετία ηγέτης των Θάντερ επέστρεφε για πρώτη φορά στο γήπεδο που μεγαλούργησε φορώντας τη φανέλα των Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς και οι αποδοκιμασίες ήταν τόσο έντονες που τον ανάγκασαν να πραγματοποιήσει το ζέσταμά του φορώντας… ακουστικά. 

Λέτε να γίνει της… Οκλαχόμα και στο Φάληρο, σε περίπτωση που γίνει πραγματικότητα η επιθυμία του; Θυμηθείτε την υποδοχή που είχαν επιφυλάξει οι φίλοι των γηπεδούχων στον «προδότη» – όπως τον αποκαλούσαν – “KD”: 

Πάντως, μη φανταστείτε ότι είχε επηρεαστεί πολύ ο Ντουράντ από τις αποδοκιμασίες. Με 34 πόντους είχε φιλοδωρήσει την πρώην ομάδα του οδηγώντας τους Γουόριορς σε άνετο διπλό στην Οκλαχόμα. Πάλι καλά που στο ΣΕΦ θα αρκεστεί σε ρόλο θεατή! 

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News