Ολυμπιακός: «Ερυθρόλευκος» έως το 2025 ο Μουστάφα Φαλ

Ο Ολυμπιακός ήρθε σε πλήρη συμφωνία με τον Μουστάφα Φαλ έως το 2025, κλείνοντας από νωρίς τη συμφωνία με τον Γάλλο σέντερ μετά τις εκπληκτικές του εμφανίσεις τη φετινή σεζόν.

Θα ξεκινήσει να μαθαίνει ελληνικά ο Μουστάφα Φαλ, όπως δήλωσε στο τουίτ της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Ο λόγος είναι πως ο Γάλλος θα βρίσκεται στο λιμάνι έως το 2025. Οι «ερυθρόλευκοι» κινήθηκαν γρήγορα ώστε να ανανεώσουν τον σέντερ τους, που κάνει τρομερή σεζόν στη φετινή Euroleague, προτού έρθει το καλοκαίρι και μαζί του οι… μνηστήρες.

Ο Φαλ είχε opt out για ομάδα της Euroleague το καλοκαίρι και για αυτό ο Ολυμπιακός ήθελε να κινηθεί γρήγορα με το θέμα ανανέωσης του συμβολαίου του, δείχνοντας και την αλλαγή των σκέψεων των Προέδρων της ΚΑΕ, που προέβησαν σε μία τέτοια κίνηση εν μέσω της σεζόν, κάτι που δε γινόταν κατά το παρελθόν.

O 29χρονος μετράει 8.2 πόντους, 5 ριμπάουντ και 1 μπλοκ σε 24 παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού στη φετινή Euroleague, παίζοντας κομβικό ρόλο στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα και στην μέχρι τώρα πορεία τετράδας.

Το μήνυμα του Μουστάφα Φαλ

«Γεια σας φίλοι του Ολυμπιακού! Έχω ένα μήνυμα για εσάς. Είμαι… κροκόδειλος αλλά δεν μου αρέσουν τα κροκοδείλια δάκρυα! Αυτό που θέλω να πω είναι ότι θα αρχίσω να μαθαίνω ελληνικά και θα είμαι έτοιμος τον Ιούνιο του 2025».

 

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News