Δημήτρης Πρίφτης: «Είχαμε σκαμπανεβάσματα όπως ακριβώς και με τον Ολυμπιακό»

Ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε αρκετά στη Ρόδο αλλά με τον Νέντοβιτς να δίνει τον τόνο στο φινάλε, επικράτησε 88-64, με τον Δημήτρη Πρίφτη να στέκεται στα σκαμπανεβάσματα της ομάδας του, όπως ακριβώς και στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας…

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Δημήτρη Πρίφτη:

«Κυρίως στο 2ο δεκάλεπτο δεν ήμασταν καλοί, κανείς δεν μπορούσε να το διαβλέψει. Ανεβάσαμε στη συνέχεια την ένταση, ήταν και θέμα ενέργειας και μακρινού σουτ. Τους δώσαμε δημιουργία, ειδικά στον Ξανθόπουλο αλλά όταν ανεβάσαμε ένταση στο δεύτερο ημίχρονο, αλλοιώσαμε το παιχνίδι του Κολοσσού, τρέξαμε στο γήπεδο, βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια.

Κάποια στιγμή πιστεύεις ότι τα πράγματα είναι εύκολα, αλλά δεν ισχύει αυτό. Πρέπει να είσαι σοβαρός. Πρέπει να υιοθετήσουμε την εικόνα του δεύτερου ημιχρόνου, να είμαστε πιο σοβαροί με διάρκεια. Το ίδιο έγινε με τον Ολυμπιακό, είχαμε ξανά αυτά τα σκαμπανεβάσματα.

Δεν μπορούμε να κρυβόμαστε πίσω από δικαιολογίες. Ειδικά όταν δείχνουμε δύο πρόσωπα είναι κάτι που μας προβληματίζει. Μας λείπει πολύ ο Γιόβιτς, αναγκαστήκαμε να φύγει ο Πέρι, έλειπε και ο Μποχωρίδης και προσπαθούμε να καλύψουμε τη θέση του άσου εσωτερικά».

Για τις επιστροφές παικτών: «Περιμένουμε τον Παπαπέτρου, ο Μποχωρίδης θα επιστρέψει στις επόμενες 2-3 ημέρες, ο Γιόβιτς έχει ακόμα μέλλον»

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News