Δημήτρης Πρίφτης: «Μοναδικό κέρδος η εμφάνιση του Μαντζούκα»

Στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τη Μακάμπι, ο προπονητής του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Δημήτρης Πρίφτης, εστιάσε στην εξαιρετική εμφάνιση του Λευτέρη Μαντζούκα, ενώ αναφέρθηκε και στο απρόοπτο με τον Οκάρο Γουάιτ δύο ώρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Συγχαρητήρια στην Μακάμπι, έκανε ένα καλό παιχνίδι Εμείς είχαμε το προβάδισμα στην πρώτη περίοδο, αλλά στη δεύτερη χάσαμε την επαφή με το σκορ και δεχθήκαμε πολλούς πόντους σε αυτήν την περίοδο. Το πρόβλημά μας ήταν αμυντικό. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε περισσότερα, σε δυο μέρες έχουμε το δύσκολο παιχνιδι με τη Ρεάλ. Έχουμε να διαχειριστούμε τα θέματά μας. Οι παίκτες προσπάθησαν, αλλά αυτό δεν ήταν αρκετό».

Για το αν επηρεάστηκε ο Παναθηναϊκός από την απουσία του Οκάρο Γουάιτ: «Είναι προφανές, ειδικά από τη στιγμή που συνέβη δυο ώρες πριν από το παιχνίδι».

Για την εμφάνιση του Λευτέρη Μαντζούκα: «Δουλεύουμε όλοι, σαν σύλλογος για αυτό. Είναι κάτι πολύ θετικό. Έχει πάρει ευκαιρίες και χρόνο. Δεν θα το πω ευκαιρίες, έχει πάρει χρόνο. Σήμερα έπαιξε καλά, αλλά αυτά πρέπει να συνοδεύονται και με νίκες. Είναι θετική η εμφάνισή του, ένα κέρδος. Αν μπορούμε να πούμε κάτι θετικό για τη σημερινή βραδιά».

Ακολουθείστε τo SPORTDAY.GR στο Google News